H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom
TOPPSÄLJARE
Daosin 90 kap

Daosin 3-pack

Artikelnummer:RB-4356694-C
Proteinextrakt med histaminnedbrytande diaminoxidas enzym
869 kr
897 kr
Tillverkare : RevivaBio
 

Beskrivning

Daosin 30 kapslar 3-pack RevivaBio

Daosin innehåller det histaminnedbrytande enzymet diaminoxidas och kan vara till hjälp vid histaminintolerans.

Daosin är ett kosttillskott som innehåller det histaminnedbrytande enzymet diaminoxidas (förkortas ofta DAO) som hos människan bildas i mag-tarmkanalen. Den spelar en viktig roll för nedbrytningsförmågan av föda innehållande biogena aminer. Enzymet används vid känningar av histamin. Histamin i maten skall normalt brytas ner i tunntarmen av diaminoxidas, men har man brist på enzymet får man ofta besvärliga symtom.

3-pack innehåller 3 st. Daosin 30 kapslar.

Dosering:

Tag dagligen 1-2 kapslar med vätska 20 minuter före frukost, lunch och middag. Under din testperiod föreslår vi att du använder 2 kapslar till varje huvudmål. Om DAOSiN är dig till hjälp kan du pröva att sänka dosen till en kapsel per huvudmål och pröva dig fram om det räcker.

Ingredienser:

Fyllnandsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), Vegetabilisk kapsel (Hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (Sackaros), vitamin C (ascorbinsyra), fyllnadsmedel (risstärkelse), Ytbehandlingsmedel (Shellack), fyllnadsmedel (hydroxypropylcellulosa), extrakt av grisnjure protein (diaminoxidas), Förtjockningsmedel (Polyvinylpolypyrroolidon), smörjmedel (Talk), Förtjockningsmedel (acetylerad stärkelse, Karboximetylcellulosa), fuktgivare (Glycerol).

Innehåll:

  Per 1 kapel Per 2 kapslar
Proteinextrakt 4,25 mg 8,5 mg
Diaminoxidas 0,298 mg 0,594 mg

Förvaring:

Oåtkomligt för barn

Allergi

När vårt immunsystem reagerar oväntat på något vanligt ämne och bildar antikroppar mot detta ämne uppstår det vi kallar för allergi. I vanliga fall så skyddar immunsystemet oss mot skadliga bakterier och virus, men vid en allergi så startar det en reaktion i kroppen som visar sig som besvärliga symptom. Dessa symptomen är oftast astma, rinnande näsa, kliande ögon eller likande och kan vara mycket besvärande för den som drabbas av allergi.

Det vi många känner igen och kallar i folkmun för hösnuva är vanligt och kan utlösas av irriterande ämnen så som pollen, päls, damm, födoämnen och många fler. Säsongsbetonad luftburen allergi kan orsaka mycket lidande under våren och sommaren då träd och gräs blommar. För att minska på lidandet finns det allergimediciner på marknaden, med de kan orsaka olika biverkningar som trötthet och liknande. Därför rekommenderar vi mer naturliga hälsoprodukter som är effektiva och håller vad de lovar.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se