H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

PollaZym, 60 kapslar

Artikelnummer:AP-4356988
Kosttillskott som innehåller enzymer och näringsämnen
269 kr
Tillverkare : Alpha Plus
 

Beskrivning

PollaZym 60 kapslar Alpha Plus

Kosttillskott som innehåller enzymer och näringsämnen anpassat att ta på vår och sommar.

Allergisymtom kan påverka människor när som helst på året, men just säsongsbundna allergier kan vara särskilt irriterande. Pollen, mögelsporer, mat, damm och kvalster är några av de största bovarna.

När nivåerna av allergener i miljön når ett visst tröskelvärde och man andas in dessa partiklar, fastnar de i luftvägarna och i näsans slemhinna. Detta irriterar vävnaderna, immunförsvaret responderar med en motattack och säger till kroppen att börja producera extra slem.

Pollazym är ett kosttillskott som är passande att använda på våren och sommaren då det innehåller enzymer och näringsämnen som lugnar kroppens allergiska reaktion, stärker immunförsvaret och kan minska inflammation.

Quercetin är en flavonoid och ett naturligt gult färgämne som förekommer i många växter. Där en kraftfull antioxidant och antiinflammatorisk molekyl som är känt för sin naturliga förmåga att lugna kroppens allergiska reaktion genom att stimulera immunsystemet, hämma histaminfrisättning och minska luftvägsinflammation.

Bromelain är en familj av enzymer som utvinns från ananas (stam och växtsaft). Enzymet hjälper bland annat till att bryta ner slem och främja öppna luftvägar. Kan också minska inflammation

C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. C-vitamin och mangan bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Förpackningen innehåller 60 kapslar.

Dosering:

1-3 kapslar, tre gånger dagligen mellan måltider.

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (maltodextrin/dextrin, rismjöl)**, quercetin, proteas 4.5, bromelain, C-vitamin (askorbinsyra), papain (sulfitkälla), mangan (mangancitrat), mellankedjade triglycerider (från palmolja). Kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa, vatten).

* Maltodextrinet utvinns ur majs, kassava eller potatis.

Innehåll:

  Per 3 kapslar % av RDI*
Quercetin 450 mg Ej fastställt
Proteas 4.5 300 000 HUT Ej fastställt
Bromelain 3 000 000 FCCPU Ej fastställt
Papain 1 500 000 mg Ej fastställt
Vitamin C 30 mg 38%
Mangan 6 mg 300%

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Torrt. Utom räckhåll för barn.

 

Allergi

När vårt immunsystem reagerar oväntat på något vanligt ämne och bildar antikroppar mot detta ämne uppstår det vi kallar för allergi. I vanliga fall så skyddar immunsystemet oss mot skadliga bakterier och virus, men vid en allergi så startar det en reaktion i kroppen som visar sig som besvärliga symptom. Dessa symptomen är oftast astma, rinnande näsa, kliande ögon eller likande och kan vara mycket besvärande för den som drabbas av allergi.

Det vi många känner igen och kallar i folkmun för hösnuva är vanligt och kan utlösas av irriterande ämnen så som pollen, päls, damm, födoämnen och många fler. Säsongsbetonad luftburen allergi kan orsaka mycket lidande under våren och sommaren då träd och gräs blommar. För att minska på lidandet finns det allergimediciner på marknaden, med de kan orsaka olika biverkningar som trötthet och liknande. Därför rekommenderar vi mer naturliga hälsoprodukter som är effektiva och håller vad de lovar.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se