fbpx
H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Pollenzym, 60 kapslar

Artikelnummer:HL-4338805
Passar utmärkt att ta på våren då pollenhalten i luften är väldigt hög
189 kr
Tillverkare : Holistic
 

Beskrivning

Pollenzym 60 kapslar Holistic

Ett kosttillskott som passar utmärkt att ta på våren då pollenhalten i luften är väldigt hög.

Våren är en härlig tid då träden blommar, solen strålar och känslorna flödar. Njut av vårens alla dofter och ljud. Ta av dig skorna och känn jordens livskraft vibrera under dina fötter. Ta för dig av våren med alla sinnen och njut!

Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning. Ingefära bidrar till att upprätthålla optimal funktion i de övre luftvägarna och skyddar luftvägarnas slemhinnor. Quercetin är en bioflavonoid som ökar upptaget av C-vitamin.

Förpackningen innehåller 60 kapslar.

Dosering:

1 kapsel två gånger per dag eller enligt rekommendation.

Intas bäst mellan måltiderna. Börja gärna 2–4 veckor före pollensäsongen. Kan även intas direkt när pollenproblem uppstår. Vid stora behov av support kan dosen ökas till 3–4 kapslar/dag.

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (riskli), bromelain (Ananas comosus), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), ingefäraextrakt (Zingiber officinale rhizome), bockhornsklöverfrö (Trigonella foenum-graecum), quercetin (Sophora japonica eller Dimorphandra mollis), kelp (Ascophyllum nodosum), L-askorbinsyra, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), superoxiddismutas (Cucumis melo L.).

Innehåll

  Per 2 kapslar % av RDI*
Bromelain 6 000 000 PU Ej fastställt
Superoxiddismutas 140 IU Ej fastställt
Ingefäraextrakt 100 mg Ej fastställt
Quercetin 50 mg Ej fastställt
Kelp 50 mg Ej fastställt
Bockhornsklöverfrö 50 mg Ej fastställt
Vitamin C 20 mg 25%

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

 

Allergi

När vårt immunsystem reagerar oväntat på något vanligt ämne och bildar antikroppar mot detta ämne uppstår det vi kallar för allergi. I vanliga fall så skyddar immunsystemet oss mot skadliga bakterier och virus, men vid en allergi så startar det en reaktion i kroppen som visar sig som besvärliga symptom. Dessa symptomen är oftast astma, rinnande näsa, kliande ögon eller likande och kan vara mycket besvärande för den som drabbas av allergi.

Det vi många känner igen och kallar i folkmun för hösnuva är vanligt och kan utlösas av irriterande ämnen så som pollen, päls, damm, födoämnen och många fler. Säsongsbetonad luftburen allergi kan orsaka mycket lidande under våren och sommaren då träd och gräs blommar. För att minska på lidandet finns det allergimediciner på marknaden, med de kan orsaka olika biverkningar som trötthet och liknande. Därför rekommenderar vi mer naturliga hälsoprodukter som är effektiva och håller vad de lovar.

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se

Nyhetsbrev

Intuit Mailchimp