H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Quercetin, 60 tabletter

Artikelnummer:EP-4356161
Kosttillskott som innehåller quercetin
398 kr
Tillverkare : Egenvårdspoolen
 
 • Quercetin, 60 tabletter - IMS Nutrition

  Kosttillskott som innehåller quercetin.

  Quercetin är ett naturligt gult färgämne som förekommer i många växter, till exempel i ek och äpple. Det förekommer även i vindruvor, men då halten är högst i skalen blir koncentrationen i rödvin lägre än förväntat. Det är en växtflavonol från flavonoidgruppen av polyfenoler. Det är vanligt i växtriket och därmed också i mat.

  Förpackningen innehåller 60 tabletter.


  Dosering:

  1 tablett dagligen.

  Ingredienser:

  Quercetin Dihydrate 98%, fyllnadsmedel (kalcium-karbonat, mikrokristallinsk cellulosa).


  Innehåll:

    Per 1 tablett % av RDI*
  Quercetin 500 mg Ej fastställt

  * Dagligt referensintag

  Förvaring:

  Torrt. Utom räckhåll för barn.

   

Allergi

När vårt immunsystem reagerar oväntat på något vanligt ämne och bildar antikroppar mot detta ämne uppstår det vi kallar för allergi. I vanliga fall så skyddar immunsystemet oss mot skadliga bakterier och virus, men vid en allergi så startar det en reaktion i kroppen som visar sig som besvärliga symptom. Dessa symptomen är oftast astma, rinnande näsa, kliande ögon eller likande och kan vara mycket besvärande för den som drabbas av allergi.

Det vi många känner igen och kallar i folkmun för hösnuva är vanligt och kan utlösas av irriterande ämnen så som pollen, päls, damm, födoämnen och många fler. Säsongsbetonad luftburen allergi kan orsaka mycket lidande under våren och sommaren då träd och gräs blommar. För att minska på lidandet finns det allergimediciner på marknaden, med de kan orsaka olika biverkningar som trötthet och liknande. Därför rekommenderar vi mer naturliga hälsoprodukter som är effektiva och håller vad de lovar.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se