fbpx
H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Quercy Plus, 100 kapslar

Artikelnummer:RB-4356093
Utvecklad för att tåla histamin stimulerande födoämne
395 kr
Tillverkare : RevivaBio
 
 • Quercy Plus 100 kapslar RevivaBio

  Utvecklad för att du lättare ska kunna tåla födoämnen som stimulerar kroppens egen produktion av histamin.

  Det finns en hel del födoämnen som stimulerar kroppen att producera histamin utan att det handlar om en IgE-reaktion. Quercy Plus är särskilt utvecklad för att du lättare ska kunna tåla födoämnen som stimulerar kroppens egen produktion av histamin.

  Reaktion på grund av histaminfrisättande livsmedel ska  inte förväxlas med vanlig IgE-allergi mot olika födoämnen  som kan innebära allvarliga hälsotillstånd som normalt  kräver läkarvård.

  Förpackningen innehåller 100 kapslar.

  Dosering:

  Tag en kapsel 3 gånger dagligen med vätska strax  före intag av histaminfrisättande föda eller dryck.

  Ingredienser:

  Kalciumaskorbat, quercetin, kapsel (vegetabilisk), vitamin B6 (pyridoxin), zinkgluconat, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat).

  Innehåll:

    Per 3 kapslar % av RDI*
  Vitamin C 990 mg  
  Quercetin 510 mg Ej fastställt
  Vitamin B6 24 mg  
  Zink 24 mg  

  * Dagligt referensintag

  Förvaring:

  Torrt. Utom räckhåll för barn.

Allergi

När vårt immunsystem reagerar oväntat på något vanligt ämne och bildar antikroppar mot detta ämne uppstår det vi kallar för allergi. I vanliga fall så skyddar immunsystemet oss mot skadliga bakterier och virus, men vid en allergi så startar det en reaktion i kroppen som visar sig som besvärliga symptom. Dessa symptomen är oftast astma, rinnande näsa, kliande ögon eller likande och kan vara mycket besvärande för den som drabbas av allergi.

Det vi många känner igen och kallar i folkmun för hösnuva är vanligt och kan utlösas av irriterande ämnen så som pollen, päls, damm, födoämnen och många fler. Säsongsbetonad luftburen allergi kan orsaka mycket lidande under våren och sommaren då träd och gräs blommar. För att minska på lidandet finns det allergimediciner på marknaden, med de kan orsaka olika biverkningar som trötthet och liknande. Därför rekommenderar vi mer naturliga hälsoprodukter som är effektiva och håller vad de lovar.

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se

Nyhetsbrev

Intuit Mailchimp