H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Bio-Fiber, 120 tabletter

Artikelnummer:PN-43556612
En koncentrerad fibertablett tillverkad av sockerbetor och citronskal
105 kr
Tillverkare : Pharma Nord
 

Beskrivning

Bio-Fiber 120 tabletter Pharma Nord

En koncentrerad fibertablett tillverkad av sockerbetor och citronskal som hjälper till att kompensera för en kost med lågt fiberinnehåll.

Bio-Fiber innehåller högkvalitativa vattenlöslig och olöslig kostfiber som cellulosa, hemicellulosa och pektin från citrusskal och sockerbeta. En tablett innehåller cirka 620 mg kostfiber, eller samma mängd fiber du skulle få från en skiva vitt bröd.
Fiber är en viktig del av vår kost och bidrar till att förbättra vår matsmältning. Bio-Fiber innehåller fiber från sockerbetor som ökar avföringens bulk, vilket bidrar till att stödja regelbundna tarmrörelser och till att bibehålla en god matsmältning i allmänhet.

Bio-Fiber ger en blandning av kostfiber från citronskal och sockerbetor och kompenserar för den relativt låga fiberhalten i en modern diet. Produkten innehåller cirka 70% kostfibrer av lösligt och olösligt ursprung. Bio-Fiber stödjer din matsmältning, eftersom det förbättrar kroppens förmåga att göra sig av med avfall samtidigt som det stödjer tarmen att tömma sig regelbundet och effektivt.

En väl fungerande matsmältning minskar transittiden för giftiga ämnen, som kan orsaka irritation i tarmväggen vid långvarig exponering. Problem som uppblåsthet beroende på en ansamling av gas i matsmältningssystemet kan effektivt undvikas genom att säkerställa en riktig matsmältning med Bio-Fiber.

Förpackningen innehåller 120 tabletter.

Dosering:

4-12 tabletter dagligen efter behov. Svälj tabletterna hela med rikligt med vätska.

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Ingredienser:

Löslig och olöslig fiber från citrusskal och sockerbeta, klumpförebyggande medel: polyvinylpyrrolidon, fyllnadsmedel: mikrokristallinsk cellulosa, klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, konsistensmedel: kiseldioxid, ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa.

Innehåll:

  Per 4 tabletter Per 12 tabletter
Kostfiber 1840 mg 5520 mg

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Förvaras i rumstemperatur, utom räckhåll för små barn.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se