fbpx
H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Bio-Qinon Active Q10 Gold 100 mg, 150 kapslar

Artikelnummer:PN-4358353-B
Kosttillskott med Q10 som används för att hålla energi och fokus på topp
949 kr
Tillverkare : Pharma Nord
 

Beskrivning

Bio-Qinon Q10 Gold 150 kapslar Pharma Nord

Innehåller coenzym Q10 som används för att hålla fokus och energi på topp och är bra för gemene man, särskilt äldre och toppidrottare.

Pharma Nord har tillbringat mer än 25 år med att utveckla och optimera Bio-Qinon Active Q10 i syfte att producera ett Q10-preparat som vetenskapligt dokumenterar att det har en överlägsen biotillgänglighet och kvalitet. Flera kliniska studier har visat att beredningen i Bio-Qinon Active Q10 med Q10 upplöst i vegetabilisk olja och inkapslat i mjuka gelatinkapslar som skyddar från ljus, ger en högre biotillgänglighet än någon annan formula.

Många människor använder coenzym Q10 dagligen, enbart i de nordiska länderna tar över en miljon människor Q10 varje dag, men är kanske inte medvetna om att det kan finnas stora skillnader mellan produkterna. Bio-Qinon Active Q10, världens mest använda Q10-varumärke, är den första Q10-produkten i EU och innehåller biotillgängligt Q10 som hjälper till att producera energi i kroppens celler. Den innehåller dessutom vitamin B2 som minskar trötthet och utmattning.

Q10 lagras i mitokondrierna, en grupp "bönformade" kroppar inuti våra celler. Dessa brukar man ofta beteckna som cellernas "energifabriker". En del celler innehåller fler mitokondrier än andra, eftersom de behöver mer energi. Detta är t.ex. fallet med cellerna i hjärta, lever och muskler.

Q10 omvandlar fett, kolhydrater och protein och lagrar energin i en molekyl som kallas ATP (adenosintrifosfat). Närhelst cellen behöver alstra energi för muskelaktivitet och andra energikrävande processer hämtar den sin energi från ATP. 

Förpackningen innehåller 150 kapslar.

Dosering:

1-2 kapslar dagligen.

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Ingredienser:

Palmolja*, gelatin (nötkreatur), coenzym Q10 (ubiqinon), fuktighetsbevarande medel: glycerol, vitamin C (L-askorbinsyra), färgämne: sockerkulör (E 150c), renat vatten, förtjockningsmedel: kiseldioxid, färgämne: titandioxid

*Utvinns ur nyskördade, mogna palmfrukter från hållbara (certifierade) odlingar.

Innehåll:

  Per 1 kapsel % av RDI*
Q10 100 mg  Ej fastställt
Vitamin C 25 mg 31%

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Förvaras i rumstemperatur.

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se

Nyhetsbrev

Intuit Mailchimp