H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

D3-Vitamin 3000 + K2, 60 kapslar

Artikelnummer:AP-4350372-A
Tillskott av D3-Vitamin med K2-Vitamin och Astaxantin i kokosolja
222 kr
Tillverkare : Alpha Plus
 

Beskrivning

D3-Vitamin 3000 + K2, 60 kapslar - Alpha Plus

Tillskott av D3-Vitamin från Alpha Plus som innehåller K2-Vitamin och Astaxantin i kokosolja.

D-vitamin brukar kallas solens vitamin - kroppen bildar rikligt med d-vitamin när du exponerar din hud för solens strålar. När du är inomhus och på hösten, vintern och den tidiga våren är ljusmängden i Norden så låg att vi inte får tillräckligt av D-vitamin. Ju längre ifrån ekvatorn du vistas, desto lägre D-vitaminstatus får du.

Produkten är en unik sammansättning för bästa möjliga upptag. Det är ett modernt D-vitamintillskott som innehåller D-vitamin, astaxantin och K2 i kokosolja.

  • Boostar och stärker immunförsvaret
  • Bidrar till starka ben, god muskelfunktion samt god hjärt-kärl funktion
  • Viktig för tarmens slemhinna
  • Synergistisk kombiantion för en mer optimal verkan

D-vitamin är ett livsnödvändigt hormonliknande vitamin - det är en av de två substanser som har cellreceptorer på var och en av kroppens alla celler. Alpha Plus D-vitamin 3000 är ett kosttillskott som innehåller K2 och astaxantin och bidrar till till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder.

K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme. K-vitamin bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme. Astaxantin är medlem i karotenoidfamiljen och är ett mörkrött pigment och huvudsaklig karotenoid i alger och vissa kräftdjur. BioAstin® utvinns ur den encelliga mikroalgen Haematococcus pluvialis. Astaxantin kompletterar D- och K-vitamin då den är en mycket effektiv antioxidant för våra cell- och kärlmembran – ju friskare våra cellmembran är, desto bättre fungerar D- och K-vitamin i cellerna.

Innehåller 60 kapslar.


Dosering:

1 kapsel dagligen i samband med måltid.


Ingredienser:

Kokosolja, K2-vitamin (menakinon), naturlig astaxantin (BioAstin®, utvunnen ur mikroalg (Haematococcus pluvialis)), stabiliseringsmedel (kolloidal kiseldioxid), D3-vitamin (kolekalciferol). Vegetabilisk kapsel (modifierad majsstärkelse, glycerol, karragenan, natriumkarbonat).


Innehåll:

  Per 1 kapsel % av RDI*
Vitamin D 75 µg 1500%
Vitamin K2 60 µg 80 %
Naturlig astaxantin 500 µg  Ej fastställt

*Dagligt referensintag


Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se