H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

ACZ nano Zeolite Extra Strength, 60 ml

Artikelnummer:VT-4357321
Spray för att effektivt avlägsna gifter från kroppen
359 kr
Tillverkare : Results RNA
 

Beskrivning

ACZ nano Zeolite Extra Strength 60 ml Results RNA

Advanced Cellular Zeolit (ACZ) nano kan minska din kroppsbörda av toxiner och patogener genom att de avlägsnas effektivt från kroppen.

Föroreningen av vår planet är nära knutna till upptrappningen av sjukdomsfall och försämringen av mångas hälsa. Det tysta hotet under det 21:a århundradet är giftiga tungmetaller och kemikalier som ackumuleras i våra kroppar under vår livstid. Den giftiga och belastande sammanlagda kroppsbördan definierar ackumulerande och förödande kopplingar mellan patogener och toxiner, där den destruktiva summan är större än helheten.För att minska denna börda måste patogener och toxiner elimineras samtidigt.

Zeolit är en naturligt förekommande kristall bildad av vulkanisk aska för över 300 miljoner år sedan. Denna kristallina förening har en bur-liknande struktur som är negativt laddad och därför  attraherar och fångar skadliga ämnen. Zeoliter, speciellt zeolit pulver, har en lång historia inom traditionell medicin. Advanced Cellular Zeolit (ACZ) nano kan bidra till att minska din kroppsbörda av toxiner och patogener. 

Innehåller 60 ml.

Dosering:

Skaka flaskan innan användning.

Underhållsdos: Spraya fem gånger i munnen, två till tre gånger dagligen.

Högre dos: Spraya 10 gånger i munnen, fyra gånger dagligen.

Ingredienser:

Nanomiserad cellulär zeolit.

Förvaring:

Oåtkomligt för barn.

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se