H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Lauricidin, 227 g

Artikelnummer:VT-4354326
Naturlig fettsyra som stärker kroppens försvar mot svamp, bakterier och infektioner
386 kr
Tillverkare : Med-Chem Labs
 

Beskrivning

Lauricidin, 227 gram - Med-Chem Labs

Innehåller den naturlig fettsyran monolaurin som stärker kroppens försvar mot svamp, bakterier och infektioner.

Lauricidin är ren sn-1 monolaurin (glycerolmonolaurat) som är utvunnit från kokosnötolja. Lauricidin är tänkt att tas dagligen som ett multi-vitamin i minst tre-sex månader för att stödja immunfäsvaret och stärka välbefinnandet. Lauricidin är avsedd för långvarigt stöd för den allmän hälsa och välbefinnande. Monolaurin är ett extrakt av hög potent framställt av laurinsyra som finns i kokosnötolja. Monolaurin ger aktivt immunförsvar för kroppen.

Kosttillskottet är framtaget efter över 30 år av studier och fettsyran lauriciden har visat sig mer effektiv än kaprylsyra i att hjälpa kroppens försvar. Fettsyran påverkar även tarmrörelserna positivt och är mycket lättupptaglig i denna form av små pärlor/minipellets. Varje skopa innehåller 3 gram minipellets.

Innehåller 227 gram. 


Dosering:

För individer som är 12 år eller äldre börja med 1/4 av en tesked (1/4 av den blåa skopan) två till tre gånger om dagen i samband med mat och arbeta långsamt upp till 1 tesked (1 hel blå skopa) två till tre gånger en dag i samband med mat.

Det är inte rekomenderat att du överstiger 12 teskedar (12 fulla skopor) per dag. Börja alltid lågt och öka intaget långsamt.


Ingredienser:

Lauricidin är en koncentrerad minipellet (~30 mg) av sn1 (3)-monolaurin (kemiskt namn: glycerolmonolaurat).


Förvaring:

Oåtkomligt för barn.

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se