H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Syclovir, 260 g

Artikelnummer:VT-4357325
Effektivt tillskott av plankton framtaget för att bekämpa candida
479 kr
Tillverkare : Vital Body & Soul
 

Beskrivning

Syclovir 260 gram Vital Body & Soul

Syclovir är ett effektivt kosttillskott som består av marint plankton framtaget för att bekämpa candida.

Syclovir är en effektiv produkt som utöver det marina planktonet Silica även innehåller vinäger och rårössocker som utgör ett ph-balanserande kosttillskott. Syclovir absorberar upp till 1000 gånger dess volym och passar därför utmärkt till att hjälpa kroppen med rening av blodet och cellerna, som kan bli påverkade av t.ex. candida jästsvamp överväxt, genom utrensing av toxiner. Det går även bra att bada i.

Tänk på att Syclovir absorberar en hel del fukt och därför är det viktigt att det intas i samband med mycket vatten för att hålla igång tarmen. Det marina planktonet silica har behandlats och bearbetats på ett unikt sätt för att stärka immunförsvaret, balansera matsmältningen samt bidra med friska tarmar.

Förpackningen innehåller 260 gram. 

Dosering:

Börja med 1 tsk i ett stort glas vatten morgon eller kväll. Öka efter tre dagar till en 1 msk morgon eller kväll. Drick rikligt med vatten tillsammans med pulvret. Vid reaktioner dra ned på dosen.

För bästa effekt tas Syclovir mellan måltider och inte i samband med måltid. Bör ej användas vid graviditet eller planerad graviditet.

Avgiftande bad: 2 msk per bad.

Ingredienser:

Plankton Silica, rårörsocker, destillerad vinäger.

Förvaring:

Torrt. Oåtkomligt för barn.

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se