H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Oreganoolja, 15 ml

Artikelnummer:VT-4354979
Innehåller helt ren olja av oregano från Spanien
125 kr
Tillverkare : Soria Natural
 

Beskrivning

Oreganoolja, 15 ml - Soria Natural

Innehåller helt ren olja av oregano från Spanien som kan tas både utvärtes och invärtes.

Oreganoolja från Soria Natural består av delvis vild och delvis odlad (fri från bekämpningsmedel) oregano från Spanien. Oljan utvinns genom den traditionella metoden, ångstrippning, som är en destillationsprocess där man använder enadst vatten. Oljan är helt ren, ej blandad eller utspädd med andra oljor eller tillsatser vilket gör att oljan lämpar sig för livsmedelsanvändning.

Det finns många bra anledningar till att börja prova oreganoolja för att hjälpa kroppen. Den innehåller mer antioxidanter än många frukter i fruktdisken. Oregano bidrar till immunsystemets och de övre luftvägarnas normala funktion och är traditionellt använt för att underlätta matsmältningen.

Du kan använda dig av oreganoolja när du lagar mat. Det är vanligt att späda med olivolja då den är väldigt koncentrerad och bör användas med viss försiktighet. Du kan även använda oreganoljan som en hudolja men den ska spädas med vatten eller en basolja. Den kan påverka känslig hy, slemhinnor och tunga.

Förpackningen innehåller 15 ml.


Dosering:

  • För invärtes bruk: 2-4 droppar 2-3 gånger per dag utspädd med lite honung, mjölk, juice etc..
  • För utvärtes bruk: Späd oljan i annan ekologisk olja, t.ex. sesamolja, olivolja eller kokosolja.

Ingredienser:

Oreganoolja (Origanum vulgare L.) med 70-75% karvakrol.


Förvaring:

Oåtkomligt för barn.

Gravida och ammande kvinnor bör undvika användning. Andra personer som inte ska använda sig av denna olja är de som går på recept eller något blodförtunnande. Även de personer som har haft någon form av blödning eller sår i magen eller tarmen bör undvika intag.

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se