H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Garlic Gold, 500 ml

Artikelnummer:PM-4352105
Vattenbaserad och kallpressad vitlökssaft från organic vitlök
260 kr
Tillverkare : Plantamed
 

Beskrivning

Garlic Gold Vitlökssaft 500 ml Plantamed

Vattenbaserad och kallpressad vitlökssaft från produktserien Verte Nature av organic vitlök med en rad fantastiska hälsofördelar.

Vitlökssaften är helt fantastisk i sin effekt. Den finns på marknaden sedan över 90 år och utvecklades av den tyske apotekaren dr. Ernst Nahmacher (1902 – 2008), som blev 105 år gammal. 1993 övertog Plantamed tillverkningen av Vitlökssaften från Tyskland och som nu har vidareutvecklats av med.lic. Raimo Heino till en dubbelt så stark Vitlökssaft, allt för ditt bästa.

”Vitlökssaften är unik*, inte bara som ett naturens antibiotikum, den har så många andra hälsoegenskaper, motverkar åderförkalkning och bidrar till att upprätthålla hälsa och vitalitet” säger Raimo Heino. Europeiska livsmedelsverket EFSA har godkänd att vitlök får marknadsföras som skydd mot skadliga bakterier och svampar samt att den bidrar till att hålla den bakteriella balansen i tarmarna.

Felaktiga bakterier i tarmarna ger inte bara besvär i tarmarna utan utsöndrar bakteriegifter som aktiverar kroppens immunförsvar i tarmslemhinnan. Immunförsvaret kan då ”överreagera” och bilda olika ämnen som ger inflammationer i kroppen. Ett vanligt symtom på tysta inflammationer är att man kan bli trött och få lie ont i leder och muskler.

Felaktig tarmflora medför även en illaluktande avföring som beror på olika giftiga ämnen bildas i tjocktarmen, särskilt av förruttnelsebakterier som trivs av en proteinrik föda, ex kött och baljväxter. Maten ruttnar helt enkelt i tjocktarmen! Detta uppstår särskilt om man äter mer protein än vad tunntarmen klarar av att ta hand om. Flertalet personer som använt Vitlökssaft regelbundet berättar spontant att en god effekt av vitlökssaften är att nu kan hela familjen besöka toaletten efter varandra eftersom det luktar inte längre så illa!

Detta bedömer jag som en bekräftelse på att antalet förruttnelsebakterier i tjocktarmen minskar när man regelbundet använder vitlökssaft. Vad detta ytterligare betyder för hälsan skall jag här senare återkomma om.

Förpackningen innehåller 500 ml.

Dosering:

Omskakas. 1-2 matskedar spädes i ett glas ljummet vatten och dricks på kvällen, helst på tom mage för att undvika vitlöksdoft dagen därpå. Du kan dricka den även på tom mage cirka 20 min. före frukosten.  Viss grumlighet kan förekomma på grund av dess innehåll av vitlök. Förvaras tillsluten och svalt. Öppnad förpackning hållbar 2 månader i kylskåp.

Ingredienser:

Extractum bulbus allium sativum aquosum (vattenbaserad vitlöksextrakt) 1:5 samt 0,1% bensoesyra.

1 msk Vitlökssaft motsvarar ca 3 g färsk vitlök.

Förvaring:

Förvaras tillsluten och svalt. Öppnad förpackning hållbar 2 månader i kylskåp.

 

 

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se