H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Vild Oregano Olja, 30 ml

Artikelnummer:BH-4354918
Stark ekologisk oreganoolja som innehåller den viktiga ingrediensen Carvacrol
295 kr
Tillverkare : Bättre Hälsa
 

Beskrivning

Vild Oregano Olja 30 ml Bättre Hälsa

Stark ekologisk oreganoolja med extra virgin olivolja som innehåller den viktiga ingrediensen Carvacrol.

Ny formula av oreganoolja som är är dubbelt så koncentrerad mot tidigare. Tidigare innehåll låg på 4 delar olivolja och en del oreganoolja. Nya formulan av oreganoolja innehåller 2 delar Olivolja och 1 del oreganoolja.

En studie som presenterades i Journal of Applied Microbiology visar att oregano är effektivt mot vinterkräksjukan och studiens forskare ansåg att det kan användas som ett slags universalmedel. Ämnet Carvacrol i oregano är effektivt, men detta ämne finns som uppenbarligen inte i tillräcklig mängd i vanlig oreganokrydda. Med anledning av det är det bättre att använda oreganoolja.

De gamla grekerna pressade olja från oregano och använde vid behandling av smittsamma sjukdomar. Oregano växte i bergen vid medelhavet och var enkel att skörda. De ansåg att oregano kunde hämma svampar, candida, bakterier, och senare även virus samt att det kunde hålla borta mask, parasiter, mygg, löss, fästingar m.m.

Oreganoolja är utmärkt både invärtes som utvärtes och kan användas som hudolja. Det kan dock vara bra att känna till att oreganoolja luktar starkt av oregano.

1 ton oregano ger cirka 10 liter olja. Den viktigaste ingrediensen är Carvacrol och vår vilda oregano innehåller så mycket som 80% Carvacrol.

Förpackningen innehåller 30 ml

Dosering:

Kan användas utspädd på huden eller oralt. Häll dropparna i vatten, i en tom kapsel, på tesked med honung eller på sallader och i mat.

Då denna olja är såpass koncentrerad och kan brännas väldigt mycket om den tas ren, rekommenderar vi att den tas utspädd i någon olja eller gärna i tomma kapslar som du enkelt fyller själv.

Ingredienser:

Extra Virgin olivolja, Oregano olja (Origanum vulgare ssp. minutiflorum)

Innehåller ca 80% Carvacrol.

Förhållande 2:1

Förvaring:

Förvaras i rumstemperatur i skydd mot ljus. Utom räckhåll för barn.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se