H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Ipe Roxo, 120 tabletter

Artikelnummer:EP-4356756
Råpressat pulver av barken från Lapacho-trädet
198 kr
 

Beskrivning

Ipe Roxo 120 tabletter IMS Nutrition

Innehåller råpressat pulver av barken från Lapacho-trädet

Barken från ipe roxe-trädet (kallas även lapacho och pau d'arco) har mycket stor motståndskraft mot angrepp av svampar, sporer och virus. Blommorna t.o.m. äter insekter. Den inre barken innehåller bl.a. ett kraftfullt antibiotiskt ämne samt järn i lättupptaglig form och ytterligare ett 20-tal mineralämnen. Lapacho eliminerar smärta och ökar antalet röda blodkroppar. Lapacho sätter kroppen i försvarsläge, ger den mer energi för självförsvar mot sjukdomar.

Det anmärkningsvärda kännetecknet för Lapacho är dess visade framgång i fall som anses hopplösa av konventionell medicin. Man har funnit att Lapacho ger kroppen större vitalitet genom att det stärker det egna försvaret, revitaliserar kroppen, hjälper till att skapa nya och normala celler. Lapacho reducerar smärta och stimulerar bl.a. matsmältningen, levern samt svettkörtlarna.

Ipe roxe är ett naturmedel som Inkaindianerna använt i minst 1000 år. I Europa beskrevs ipe roxe år 1385 i en bok i ett kloster i Makedonien. Gandhi praktiserade under 30 år Yoga och drack då Lapacho. Lapacho, också kallad Pau D'arco eller Taheebo, är en av de få naturliga Q-10 källor. Dödar bakterier, virus, jäst och svamp, mikrober, parasiter och bra mot sjukdomar förorsakade därav. Är antioxidant, antiinflammatorisk och antimutagen.

Innehåll: 120 tabletter.

Dosering:

4 tabletter om dagen (2+2) morgon och kväll.

Ingredienser:

500 mg råpressad pulver av Ipe Roxe.

Förvaring:

Torrt och svalt.

 

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se