H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Kronärtskocka, 50 ml

Artikelnummer:VT-4379409
Ekologiska tedroppar av högsta kvalitet tillverkade på Sorias anläggningar
119 kr
Tillverkare : Soria Natural
 

Beskrivning

Kronärtskocka Örtte, 50 ml - Soria Natural

Tinktur av enskilda torkade växtkoncentrat i en bas av vegetabiliskt glycerin.

Kronärtskocka är en växt med goda egenskaper för att öka utsöndringen av gallan. Kronärtkocka är en av de älsta grönsakerna som odlats och har använts i nästan 2000 år för dess hälsofrämjande egeskaper.

Förpackningen innehåller 50 ml.

Dosering:

1 ml utspätt i vatten, 3 gånger dagligen. Drick som örtte.

Skaka före användning. Ett ljust sediment kan bildas på botten av flaskan utan att påverka produktens kvalitet.

Ingredeinser:

Lyofiliserat extrakt av kronärtskocka (Cynara scolymus L, blad), glycerin, vatten, gamma-cyklodextriner och alfa-cyklodextriner.

Frövaring:

Oåtkomligt för barn.

Tedroppar från örtextrakt

I flera tusen år har människor förlitat sig på läkeörter från växtvärlden som läkemedel för att lindra och bota sjukdomar. Det känns rätt naturligt då det finns i överflöd i naturen och är enkelt att få tag i. Forntidens folk lärde sig genom försök och misstag vad som funkade och genom generationer ärvdes kunskapen om örter, växtdelar och dess läkande och hälsofrämjande egenskaper. Så tidigt som redan på 3000-talet f. Kr. började människor att anteckna örter och växters egenskaper, läkande och förebyggande krafter.

Örtextrakt i form av tedroppar är ett harmoniskt och aromatiskt sätt att ta till nytta de hälsofördelar örterna har att ge. Droppa dropparna i varmt vatten och blanda gärna med olika sorters tedroppar för bästa smak och njutning. Även te är en typ av dryck som kan spåras långt tillbaka i tiden och har druckits av många olika folkkulturer runt om i världen som folkmedicin för sina hälsofrämjande egenskaper. Avnjut denna goda varma dryck i både lindrande och förebyggande syfte.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se