H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Lady Prelox, 60 tabletter

Artikelnummer:PN-4351626
Naturligt och vetenskapligt baserat kosttillskott för kvinnlig njutning
425 kr
Tillverkare : Pharma Nord
 

Beskrivning

Lady Prelox 60 tabletter Pharma Nord

Lady Prelox är det första naturliga och vetenskapligt baserade kosttillskottet på marknaden för kvinnlig sexuell njutning.

Lady Prelox innehåller en helt ny formula avsedd för kvinnor med en önskan om pirrande spänning som får dem att känna sig levande. Detta kliniskt testade kosttillskott kombinerar det patenterade Pycnogenol-extraktet (franska Pinus maritima) med Rosvita® samt de två aminosyrorna L-arginin och L-citrullin.

Fler och fler kvinnor känner hur stressen i modern livsstil tömmer energin och gör det svårt att slappna av. Aktiva substanser i Lady Prelox stöder ett normalt blodomlopp (Pycnogenol), samtidigt som de bidrar till att minska trötthet och utmattning (vitamin C). En av de saker som verkligen betyder något när det gäller att njuta av ett aktivt sexliv är god tillgång på syre och näringsämnen för att stöda normala funktioner i alla delar av kroppen.

Förpackningen innehåller 60 tabletter.

Dosering:

2 tabletter dagligen.

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Ingredineser:

Fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa. L-Arginin HCL, L-Citrullin, Rosvita®. Klumpförebyggande medel: kalciumfosfater. Pycnogenol®. Klumpförebyggande medel: tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid. Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, polydextros. Färgämne: titandioxid. Ytbehandlinsmedel: talk. Maltodextrin, Mellanlånga triglycerider. Färgämne: rödbetsrött.

Innehåll:

  Per 2 tabletter % av RDI*
L-Arginin HCL 400 mg Ej fastställt
L-Citrullin 400 mg Ej fastställt
Rosvita® Nyponextrakt 100 mg Ej fastställt
Torkat extrakt från fransk strantall 40 mg Ej fastställt

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Mörkt, torrt och vid rumstemperatur.

Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se