H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Wild Yam, 240 kapslar

Artikelnummer:DC-4351076
Rotväxt, vars rötter och knölar innehåller planthormonet diosgenin
428 kr
Tillverkare : DCG
 
 • Wild Yam 240 kapslar DCG

  Wild yam är en rotväxt, vars rötter och knölar innehåller planthormonet diosgenin, en föregångare till progesteron och DHEA.

  Wild Yam (jamsrot) är en örtväxt vars rötter och knölar innehåller växthormonet diosgenin, som är mycket likt de hormoner som naturligt produceras i kroppen. Diosgenin är en föregångare till både progesteron och DHEA. Wild Yam har under många sekel använts som en medicinsk ört för att främja både kvinnor och mäns hälsa. Diosgenin (som finns i både syntetisk och naturlig form) är traditionellt använd för att hjälpa kroppens hormonbalans vid olika besvär såsom exempelvis PMS, menopaus och nedstämdhet.

  Förpackningen innehåller 240 kapslar.

  Dosering:

  2 kapslar morgon och kväll.

  Ingredienser:

  Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), wild yam-extrakt (Dioscorea opposita), sojalecitin, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat). Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

  Förvaring:

  Förvaras torrt i tillsluten förpackning och oåtkomligt för barn.

 • Relaterade produkter

  wild-yam-360-kapslar

  Wild Yam, 360 kapslar

  Rotväxt, vars rötter och knölar innehåller planthormonet diosgenin

  599 kr
  Mer information

Man & Kvinna

Från det att vi föds till att vi åldras och blir gamla genomgår vår kropp oräkneliga många förändringar. Både mannen och kvinnans kropp är i en ständig förändring och ibland kan det vara en god ide att komplettera kosten du äter med tillskott för att underlätta denna resa. Många kvinnor lider av PMS, övergångsbesvär, benskörhet och torra slemhinnor. Ett eller flera av besvären påverkar alla kvinnor på olika sätt och under olika faser i livet. Är du gravid eller ammande har du också särskilda behov. Många män besväras också under livets olika faser och kan med åldern problem att gå på toaletten, vattenkastningsbesvär, potensproblem och liknande. Alla är vi olika och påverkas på olika sätt. Vi har alla olika behov för olika problem med det finns hjälp att finna.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se