H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Membrasin, 120 kapslar

Artikelnummer:HK-4351343
Kosttillskott med innehåll av havtornsolja som är fuktgivande
369 kr
Tillverkare : Bringwell Hela Pharma
 

Beskrivning

Membrasin 120 kapslar Bringwell

Innehåller havtornsolja som är bra mot torra och ömtåliga slemhinnor i t ex ögon, mun och underliv.

Membrasin innehåller havtornsolja som ger fukt till ögon, mun, underliv, luftvägar och urinvägar. Havtornsoljan/SBA 24 ger även näring till huden och bibehåller hudens elasticitet. 

Havtornsbär har använts i hundratals år inom österländsk folkmedicin. På 1990-talet började forskare vid Åbo universitet att intressera sig för havtornsbären och deras höga innehåll av fettsyror, t ex Omega-7. Forskningen i Åbo har resulterat i en unik tillverkningsmetod i vilken det mycket speciella extraktet SBA24 framställs. Detta extrakt har ett rikt innehåll av framförallt fettsyran Omega-7.

Förutom i mun, ögon och underliv finns slemhinnor i näsa och luftvägar, i matsmältningssystemet och i urinvägarna. Många kvinnor och även män har problem med torra och ömtåliga slemhinnor. Besvären kan ge sig till känna som torrhetskänsla i munnen, gruskänsla i ögonen eller som rinnande ögon. Vid besvär med känsliga och ömtåliga slemhinnor kan Membrasin göra stor nytta genom att främja slemhinnornas funktion inifrån.  Membrasins positiva inverkan på kroppens slemhinnor och även hud är bevisad i flera kliniska studier bl a vid Åbo universitet. 

Omega-7 är en kroppsegen fettsyra vilket innebär att den kan produceras i vår egen kropp. Produktionen blir dock sämre och mindre ju äldre vi blir och kan också påverkas av olika sjukdomar. Resultatet blir lätt en brist som kan visa sig som torra och känsliga slemhinnor. För många kvinnor blir detta särskilt märkbart när östrogennivån som också påverkar slemhinnor och hud, sjunker i samband med klimakteriet. Ofta märks det tydligt i underlivet och det kan bli svårt och ibland omöjligt att fortsätta med samlivet. Ett dagligt tillskott av Omega-7 i form av extrakt SBA24/Membrasin kan här bidra till en väsentligt ökad livskvalitet. 

Förpackningen innehåller 120 vegetabiliska kapslar.

Dosering:

4 kapslar dagligen tills resultat uppnåtts, vanligen inom 1-2 månader. Därefter brukar det för de flesta användare vara tillräckligt med 2 kapslar dagligen. Intas i samband med måltid.

Magbesvär har rapporterats hos känsliga personer i några studier. Besvären är oftast övergående inom 1-2 veckor.

Ingredienser:

Olja/SBA 24 från Havtornsbär (Hippophae rhamnoides L), E-vitamin (alfa tokoferol), Antioxidationsmedel: rosmarinolja. Kapselmaterial: majsmjöl, glycerol. Stabiliseringsmedel: karragenan. Surhetsreglerande medel: natriumfosfat.

Innehåll:

  Per 2 kapslar Per 4 kapslar
Havtornsbärextrakt 1000 mg 2000 mg
Vitamin E 4 mg 8 mg
Vitamin A 400 µg 800 µg

Förvaring:

Förvaras i rumstemperatur. Undvik direkt solljus.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Relaterade produkter

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se