H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Mulungu, 60 tabletter

Artikelnummer:EP-4360819
Används inom folkmedicinen som rogivande, sömngivande och smärtlidrande
259 kr
 

Beskrivning

Mulungu 60 tabletter IMS Nutrition

Används inom folkmedicinen som rogivande, sömngivande och smärtlidrande.

Mulungu har rödaktiga blommor som pollineras av kollibrir och växer i Brasilien och Peru vis sjöar och flodbanker. Det är ett litet rikt förgrenat träd där barken och roten är rik på flavonoider, triterpener och alkaloiden cristanidin.

Vid tillverkningen av tabletterna används både barken och roten. Används inom folkmedicinen som: antibakteriell, antiinflammatorisk, blodtrycksänkande, leverstärkande, ångestdämpande, rogivande, sömngivande och smärtlindrande medel. Modern forskning har påvisat att alkaloider i mulungu stimulerar transmittorsubstansen GABA.

Kemikalierna i Mulungu har studerats i stor omfattning. Den består av stora mängder flavonoider, triterpener och alkaloider. Mycket forskning har utförts på Mulungu alkaloider under det senaste decenniet, eftersom de representerar en grupp mycket aktiva kemikalier med olika egenskaper. En ny alkaloid, som upptäcktes Mulungu, kallas cristamidine. Denna alkaloid har uppvisat positiva effekter för levern.

Förpackningen innehåller 60 tabletter.

Dosering:

2 tabletter per dag i samband med måltid.

Ingredienser:

Mulungu pulver, fyllnadsmedel (Di-Kalciumfosfat), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), fyllnadsmedel (stearinsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat).

Varje tablett ger 450 mg Mulungu.

Förvaring:

Torrt. Utom synhåll för barn.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se