H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom
paketpris
nsp pack

NSP

Artikelnummer:GE-4350069
Paket innehållandes vitaminer och mineraler
745 kr
595 kr
Tillverkare : Great Earth
 

Beskrivning

NSP-pack - Great Earth

Det nödvändigaste kosttillskotten för fartfyllda dagar.

För dig som saknar Great Earth tidigare produkt NSP Pack har vi nu satt ihop ett paket med produkter som motsvarar de som ingick i NSP Pack. Tanken bakom NSP är ett paket som ger kroppen viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter i lite högre doser för den som kräver mer näring på grund av att man lever ett aktivt liv, tränar mycket, äter en ensidig kost, presterar eller arbetar hårt.

Multi Vitamin är en komplett multivitamin med högdoserade vitaminer som utsöndras gradvis under 8 timmar så att kroppen kan ta upp vitaminerna på bästa sätt.

Multi Mineral är en komplett multimineral inklusive spårämnen samt vitamin D och K som bidrar till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och till att bibehålla normal benstomme. Med Portamis mineraltransportsystem för optimalt upptag i kroppen.

C-vitamin Complex 1000 är ett högdoserat C-vitamintillskott med naturliga C-vitaminrika extrakt så som bioflavonoider, rutin, hesperidin och quercetin för bra synergieffekt. C-vitaminet utsöndras gradvis under 8 timmar för bästa möjliga upptag.

E-vitamin innehåller ett naturligt E vitamin inklusive tokoferoler och tokotrienoler. I en bas av ekologisk kokosolja för ett bra upptag i kroppen. Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

NSP-pack innehåller:

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se