H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

NTFactor, 150 g

Artikelnummer:RB-4356059
Reparerar cellmembranen och ökar därmed näringsupptaget i cellen
789 kr
Tillverkare : RevivaBio
 
 • NTFactor, 150 gram - RevivaBio

  NTFactor reparerar cellmembranen och ökar därmed näringsupptaget i cellen.

  NTFactor® är en patenterad blandning av Fosfoglykolipider. NTFactor® reparerar cellmembranen och ökar därmed näringsupptaget i cellen. Produkten kan med fördel användas vid kronisk trötthet, utmattning och av alla som behöver mer energi.

  Fosfolipider (fetter) är cellmembranens nyckelbyggstenar. Cellmembranen skyddar cellen och har receptorer som gör att cellen kan kommunicera med resten av kroppen. De fettrika cellmembranen är viktiga för att cellen ska behålla näringen, samt att mitokondrierna ska kunna skapa energi åt kroppens funktioner bland annat.

  Om cellmebranen skadas av stress och gifter försämras kroppens förmåga att hantera fria radikaler, som leder till oxidativ stress. Energibrist i cellerna kan leda till extrem trötthet och kroppen blir mer mottaglig för sjukdomar. Åldrande är en följd av bl.a. oxidativ stress som skadat cellmembranen, enligt forskning. Då cellmembranen skadats av fria radikaler behövs inte enbart antioxidanter som neutraliserar fria radikaler, utan en tätning och reparation av själva cellväggen för att läka skadan.

  NTFactor® är en fosfolipidblandning där lipiderna är skyddade i små fettdroppar och ingår i en patenterad blandning för att klara syran i magsäcken. NTFactor® tillför friska fosfolipider till mag-och tarmkanalen. Fosfolipiderna transporteras sedan till cellerna och ersätter de skadade lipiderna i cellmembranen och mitokondrierna.

  Lipiderna tätar cellmembranen och reparerar cellväggarna. Därmed kan cellen behålla näringen och omvandlingen till energi i cellen kan hållas intakt. Det ger bränsle till kroppens funktioner och leder till minskad trötthet. Det gör att kroppen kan läka, samt att immunförsvaret förbättras, vilket gör att sjukdomar, bakterier och parasiter lättare kan tas om hand.

  NTFactor® och återställandet av cellmembranen har enligt forskare bidragit till:

  • Ökad energi och minskad trötthet
  • Minskade effekter av oxidativ stress på cellernas proteiner och lipider
  • Viktiga delar av cellmembranet ersätts
  • Förstörelsen av mitokondrierna och cellkärnonas DNA minskar
  • Förbättrat immunförsvar
  • Reparation och återställande av tarmcellenernas väggar
  • Förbättrad absorbtion av näring från tarmen
  • Ökad biotillgänglighet av näringsämnen

  Förpackningen innehåller 150 gram.


  Dosering:

  1 skopa två gånger per dag. En högre dos: 2 skopor två gånger per dag, kan intas under en till två månader.

  Kan blandas med vatten, juice eller mat. Vid särskild känslighet kan en lägre dosering vara lämplig.


  Ingredienser:

  NTFactor innehåller en patenterad blandning av fosfolipider och glykolipider från fraktionerad sojalecitin (86,98%) tillsammans med ämnen som skyddar sojalecitinet från att förstöras (13,1%).


  Förvaring:

  Utom räckhåll för barn.

   

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se