H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Prelox, 60 tabletter

Artikelnummer:PN-4351344-A
Kosttillskott för stegring av mannens njutning och sexuella hälsa
379 kr
Tillverkare : Pharma Nord
 

Beskrivning

Prelox 60 tabletter Pharma Nord

Prelox är ett kosttillskott för män som kombinerar aminosyrorna L-arginin och taurin med Pycnogenol från fransk strandtall.

Prelox är ett kosttillskott som kan hjälpa de flesta män att stegra sin njutning och bibehålla den sexuella hälsan. Prelox har visat sig kliniskt effektivt på mannens virilitet. Preparatet vitaliserar sexlivet och minskar på så sätt prestationsångest och olustkänslor. Du får tillbaka självförtroendet och kan uppleva en njutning. Prelox är ett kosttillskott för ökad vitalitet och får inte förväxlas med receptbelagda mediciner mot nedsatt sexualfunktion. 

Prelox är ett patenterat kombinationspreparat med två unika ingredienser:

  • Pycnogenol, som framställs från Pinus Maritima, den franska strandtallen. Detta barkextrakt är en av naturens allra starkaste antioxidanter, som bl.a. hjälper till att neutralisera de skadliga fria syreradikalerna, som annars angriper cellerna.
  • L-Arginin är en aminosyra, en mycket potent substans vad gäller att frisätta hormoner, öka muskelmassan och stegra uthålligheten.

När dessa två substanser kombineras uppstår en stark synergieffekt, båda ämnena arbetar tillsammans och förbättrar resultatet. Genom att öka mängden kväveoxid, en viktig substans för mannens sexuella respons - ökar också viriliteten och lusten.

Förpackningen innehåller 60 tabletter.

Dosering:

2 tabletter 2 gånger dagligen under de första 2 veckorna, därefter 1 tablett 2 gånger dagligen. Endast för vuxna.

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Ingredienser:

L-arginin aspartat, bulkmedel: silicifierad cellulosa, mikrokristallinisk cellulosa, taurin, klumpförebyggande medel: kolloidal kiseldioxid, stabiliseringsmedel: polyvinylpyrrolidon, pycnogenol, klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, emulsionsmedel: hydroxipropyl-metylcellulosa, stabiliseringsmedel: polydextros FCC, färgämnen: titandioxid, brilliant blue FCF, medium triglycerider, färgämnen: indigotine, allura röd AC.

Innehåll:

  Per 2 tabletter Per 4 tabletter
Prelox unik blanding 1540 mg 3080 mg
L-Arginin 1400 mg 2800 mg
Taurin 100 mg 200 mg
Pycnogenol 40 mg 80 mg

Förvaring:

Mörkt, torrt och vid rumstemperatur.

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Relaterade produkter

prelox-140-tabletter7

Prelox, 140 tabletter

Kosttillskott för stegring av mannens njutning och sexuella hälsa

719 kr
Mer information

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se