H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Probioform, 2000 ml

Artikelnummer:PF-4356418
Kraftigt tillskott innehållandes aktiv bredspektrum-probiotika
379 kr
Tillverkare : Probioform
 

Beskrivning

Probioform 2000 ml

Innehåller en unik blandning av mikroorganismer som hjälper till att återskapa en optimal tarmflora.

Probioform är en flytande aktiv bredspektrum-probiotika med tre huvudkomponenter: Mjölksyrebakterier, Vild Jäst, samt Fotoaphotpfa bakterier. Probioform utvecklades av Dr Hiega i Japan och är ett resultat av hans 30-åriga forskning i ämnet. Slutsatsen av forskningen visar att det finns bakterier i naturen och i matsmältningssystemet som arbetar med att skapa balans och har en viktig funktion för magen.

När bakteriebalansen är optimal, tillverkar bakterierna enzymer, vitaminer samt bryter ner proteiner till aminosyror. De hjälper även till med upptaget av mineraler och spårämnen.

  • Probioform har en balanserande effekt på kroppens tarmflora. 
  • Probioform innehåller unika stammar som kan bryta ner gifter och kemikalier i matsmältningssystemet, och fungerar på så vis som en skonsam tarmrening.
  • Probioform hjälper till vid trög mage eller förstoppning.

Idag så ser vi att immunförsvaret framförallt får jobba i tarmsystemet. Äter vi en kost som är inflammatorisk så tar det naturligt vis upp en större del av immunförsvarets kapacitet. Vissa bakterier så kallade förruttnelsebakterier, skapar inflammatoriska processer vilket leder till arbete för vårt immunförsvar. Det belastar även njurar lever och andra delar av kroppen. Vid förbättrad tarmflora minskar infektioner i tarmområdet och stödjer då immunförsvarets aktivitet i övriga kroppen. En god tarmfloran ökar även näringsupptaget och energinivårena i kroppen.

Probioform är en utmärkt hjälp vid all slags fysisk träning och när kroppen behöver fungera optimalt. Kunskapen om probiotika och dess viktiga funktioner i kroppen har blivit allt mer uppmärksammad, i synnerhet när det gäller träning och hård fysisk prestation. Näringsupptag och en fungerande matsmältning är väsentligt för en god hälsa och maximal daglig energi.

Förpackningen innehåller 2 liter.

Dosering:

Kan vara från 5-90 ml per dos. En del passar det att börja med en tesked och en del med en matsked. Probiform fungerar också bra att göra egen yoghurt eller syrade grönsaker med.

Normaldosering vuxna: 30 ml två - tre gånger / dag. Märk: Börja försiktigt, kan verka laxerande i inledningskedet. Spädes helst i ett stort glas ljummet vatten. Kan intas på fastande mage eller till måltid. När man stabiliserar tarmfloran kan det till en början skapa gaser och orolig mage eller verka laxerande. Man kan då minska dosen och inta det med måltid.

Dosering kur tre månader: Friska personer kan trappa upp från 20 ml morgon och kväll, till 30 ml morgon, middag och kväll.

Dosering barn: Barn kan börja med lägre dos; 1/2 tsk 1 ggr per dag.

Som dricksvattenförbättrare: ca 1-5 ml per liter vatten.

Kan även ges till husdjur och plantor.

Ingredienser:

Vatten, Rörsockermelass, L Plantarum, L Casei, L Bulugaricus, L Fermentum, Enzymer, Saccharmomyces Cerevisiae.

Innehåller minst 10 000 CFU/ml vid tappning.

Probioform är vegan samt laktos och glutenfritt. Probiform är ej upphettad, utan kemikalier och GMO.

Förvaring:

Probioform levereras i en Bag-In-Box som inte släpper in ljus eller syre och som gör att hållbarheten är ca 1 år i rumstemperatur.

Förvaring i skafferi förlänger hållbarheten. Probioform skall förvaras frostfritt och under 38 grader.

Förvara oåtkomlig för barn.

Video:

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se