H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Quercetin, 60 tabletter

Artikelnummer:EP-4356277
Naturlig flavonoid utvunnet från växtriket med hög styrka
349 kr
Tillverkare : Lamberts
 
 • Quercetin 60 tabletter Lamberts

  Innehåller den naturlig flavonoiden quercetin utvunnet från växtriket med hög styrka.

  Lamberts quercetin extraheras från en naturlig växtkälla och varje tablett ger hela 500 mg rent quercetin. Vissa billiga quercetinprodukter, särskilt de som importeras från USA, kan innehålla mycket mindre quercetin än etikettdeklarationen, eftersom vikten som anges avser växtextraktet, inte quercetinhalten.

  Quercetin finns i många frukter och grönsaker. Varje 500 mg tablett ger betydligt mer quercetin än 1 kilo äpplen. Quercetin är förmodligen den mest undersökta bioflavonoiden eftersom den erkänns vara mer aktiv i kroppen än de flesta andra.

  Förpackningen innehåller 60 tabletter.

  Dosering:

  1 tablett per dag med måltid.

  Ingredienser:

  Quercetin Dihydrate, Calcium Carbonate, Cellulose, Tabletthölje (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin), Stearic Acid, Silicon Dioxide, Crosslinked Cellulose Gum, Magnesium Stearate.

  Innehåll:

    Per 1 tablett % av RDI*
  Quercetin 500 mg Ej fastställt

  * Dagligt referensintag

  Förvaring:

  Torrt. Utom räckhåll för barn.

Allergi

När vårt immunsystem reagerar oväntat på något vanligt ämne och bildar antikroppar mot detta ämne uppstår det vi kallar för allergi. I vanliga fall så skyddar immunsystemet oss mot skadliga bakterier och virus, men vid en allergi så startar det en reaktion i kroppen som visar sig som besvärliga symptom. Dessa symptomen är oftast astma, rinnande näsa, kliande ögon eller likande och kan vara mycket besvärande för den som drabbas av allergi.

Det vi många känner igen och kallar i folkmun för hösnuva är vanligt och kan utlösas av irriterande ämnen så som pollen, päls, damm, födoämnen och många fler. Säsongsbetonad luftburen allergi kan orsaka mycket lidande under våren och sommaren då träd och gräs blommar. För att minska på lidandet finns det allergimediciner på marknaden, med de kan orsaka olika biverkningar som trötthet och liknande. Därför rekommenderar vi mer naturliga hälsoprodukter som är effektiva och håller vad de lovar.

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se

Nyhetsbrev

Intuit Mailchimp