H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Quercetin Komplex, 90 kapslar

Artikelnummer:BH-4356
Kombinerar näringsämnena quercetin, bromelain och vitamin C
329 kr
Tillverkare : BioCare
 
 • Quercetin Komplex 90 kapslar BioCare

  Kosttillskott som kombinerar näringsämnena quercetin, bromelain och vitamin C.

  BioCare Quercetin Komplex användbara formula innehåller även C-vitamin för dess bidrag till immunsystemets normala funktion och för skydd av celler mot oxidativ stress.

  Förpackningen innehåller 90 kapslar.

  Dosering:

  1 kapsel 3 gånger dagligen med mat.

  Ingredienser:

  Quercetin (Sophorae japonica-blomma), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), bromelain, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), nässelbladextrakt (Urtica dioica-blad), C-vitamin (askorbinsyra), antioxidationsmedel (askorbylpalmitat), risskal.

  Innehåll:

    Per 3 kapslar % av RDI*
  Vitamin C 90 mg 113%
  Quercetin 900 mg Ej fastställt
  Nässelextrakt 4.1 150 mg Ej fastställt
  Bromelain 54 mg Ej fastställt

  * Dagligt referensintag

  Förvaring:

  Torrt. Utom räckhåll för barn.

Allergi

När vårt immunsystem reagerar oväntat på något vanligt ämne och bildar antikroppar mot detta ämne uppstår det vi kallar för allergi. I vanliga fall så skyddar immunsystemet oss mot skadliga bakterier och virus, men vid en allergi så startar det en reaktion i kroppen som visar sig som besvärliga symptom. Dessa symptomen är oftast astma, rinnande näsa, kliande ögon eller likande och kan vara mycket besvärande för den som drabbas av allergi.

Det vi många känner igen och kallar i folkmun för hösnuva är vanligt och kan utlösas av irriterande ämnen så som pollen, päls, damm, födoämnen och många fler. Säsongsbetonad luftburen allergi kan orsaka mycket lidande under våren och sommaren då träd och gräs blommar. För att minska på lidandet finns det allergimediciner på marknaden, med de kan orsaka olika biverkningar som trötthet och liknande. Därför rekommenderar vi mer naturliga hälsoprodukter som är effektiva och håller vad de lovar.

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se

Nyhetsbrev

Intuit Mailchimp