H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Rosenrot, 60 kapslar

Artikelnummer:EG-4360030
Rosenrot verkar för att förbättrar humör, sömn och mentalt fokus
219 kr
Tillverkare : Thorne Research
 

Beskrivning

Rosenrot 60 kapslar Thorne Research

Rosenrot, Rhodiola rosea, är en adaptogen (binjurestödjande) växt som ökar kroppens förmåga att motstå fysisk och känslomässig stress.

Rosenrot från Thorne är en stress-lindrande växt som verkar för att stödja neurotransmittorer som förbättrar humör, sömn och mentalt fokus. Rosenrot är en hjärnadaptogen som hjälper till att balansera hjärnkemikalierna serotonin, norepinefrin och dopamin utan att orsaka sömnighet eller trötthet. Det kan också förbättra träningsförmågan.

Rosenrot har studerats omfattande i skandinaviska länder och i Ryssland i över 35 år och kategoriseras som en adaptogen på grund av dess förmåga att öka motståndet mot kemiska, biologiska och fysiska stressorer. De färmsta adaptogena egenskaperna hos rosenrot är förmågan att påverka nivåerna och aktiviteten hos neurotransmittorer och aminosyrorna som efterliknar effekten av opiater, såsom beta-endorfiner, i hjärnan.

Eftersom det är en adaptogen och inte ett opiat, kan rosenrot normalisera neurotransmittorer i centrala nervsystemet utan att orsaka sömnighet eller trötthet. Det hjälper till att upprätthålla normala nivåer av hjärnkemikalier, men påverkar inte dem när de är normala.

Förpackningen innehåller 60 kapslar.

Dosering:

1 kapsel 2/3 gånger per dag.

Ingredienser:

Rosenrotextrakt (rot), L-leucin, mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa (från barrträd), kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Innehåll:

  Per 1 kapsel % av RDI*
Rosenrotextrakt (rot) * (Rhodiola rosea) 100 mg Ej fastställt
L-leucin 5 mg Ej fastställt

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se

Nyhetsbrev

Intuit Mailchimp