H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Smörsyra, 90 kapslar

Artikelnummer:RB-4356919
Ett viktigt näringsämne för tarmslemhinnans välmående
519 kr
Tillverkare : RevivaBio
 

Beskrivning

Smörsyra 90 kapslar RevivaBio

Smörsyra har visat sig vara ett av de viktigaste näringsämnena för att tarmslemhinnan skall må bra.

Tarmslemhinnans celler hålls ihop av något som kallas för tight junctions. Fungerar inte tight junctions tillfredsställande kan detta leda till läckande tarm. Detta innebär att tarmslemhinnan läcker igenom osmälta proteiner och andra osmälta ämnen från födan ut till blodet. Detta kan i sin tur leda till reaktioner. Många har sannolikt en läckande tarm vilket inte är gynnsamt för hälsan.

Smörsyra är en mycket viktig näring för tight junctions. Med Smörsyra kan tight junctions fungera mer tillfredsställande, vilket påtagligt bidrar till att täta en läckande tarm.

Mjölksyrebakterier producerar en viss mängd Smörsyra och kan därmed bidra till bättre fungerande tight junctions. Mjölksyrebakteriernas tillverkning av Smörsyra är dock ofta inte tillräcklig för känsliga tarmslemhinnor. Ett extra tillskott av Smörsyra kan därmed förbättra en känslig tarm avsevärt. Behandlingen bör vara långvarig för bästa resultat.

RevivaBios Smörsyra har ett högt innehåll av Smörsyra som är pH-buffrad med kalcium och magnesium och fungerar förvånansvärt bra även för personer som har svårt att tåla mjölksyrebakterier.

Förpackningen innehåller 90 kapslar.

Dosering:

1 kapsel, 3 gånger dagligen i samband med måltid eller enligt rekommendation.

Ingredienser:

Smörsyra, kalciumhydroxid, magnesiumhydroxid, medellånga triglycerider, kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), klumförebyggande medel (kiseldioxid och magnesiumstearat).

Förvaring

Torrt. Utom räckhåll för barn.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se