H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Cikaria, 120 tabletter

Artikelnummer:PM-4354057
Cordycepssvampen med en lång tradition för bibehållande av hälsa
349 kr
Tillverkare : Plantamed
 
 • Cikaria 120 tabletter Plantamed

  Cordycepssvampen är uppiggande, stärker kroppen, ökar den fysiska uthålligheten och bidrar till immunsystemets normala funktion.

  Den kinesiska svampen Cordyceps cicada, även kallad Cicadablomman, ger kroppen styrka och själen lugn och ro. I Kina har cordycepssvampen använts i mer än tusen år för dess förmåga att bibehålla hälsa och styrka långt upp i hög ålder och förlänga livet. Den anses vara ett anti-age medel.

  När obalanser uppstår i vår kropp (hormonrubbningar, felaktig kost, stress m.m.) så töms kroppens energidepåer och vi blir fysiskt och psykiskt trötta. Cicada Cordyceps ökar kroppens energiproduktion så att man både orkar mer och blir mer uthållig.

  Cicada Cordyceps är en antioxidant som stärker kroppens immunsystem. Ett normalt immunsystem är nödvändigt för att skydda våra inre organ såsom lever, njure, hjärta och lungor från fria radikaler. Därigenom stabiliseras hälsan och åldrandet motverkas.

  Cicadasvampens naturliga hälsoeffekter:

  • Ett tonikum för kropp och själ.
  • Ett naturligt anti-age medel
  • Understödjer normal njurfunktion
  • Har en lugnande verkan på nervsystemet och befrämjar en vilsam sömn och en naturlig återhämtning för kroppen
  • Ökar den fysiska uthålligheten och muskelstyrkan och därmed den fysiska prestandan
  • Bidrar till en god blodcirkulation och syresättningen av kroppens celler samt ett normalt minne

  Förpackningen innehåller 120 tabletter.

  Dosering:

  3-9 tabletter dagligen.

  Ingredienser:

  Cordyceps -Cicadablomma 335 mg.

  Förvaring:

  Torrt. Utom räckhåll för barn.

  Video:

Uppiggande

Idag är det inte helt ovanligt att man ofta känner sig stressad, trött och orkeslös. Att orka med långa dagar på jobbet, ta hand om familj, genomgå stressiga perioder i livet, en bristande kosthållning bestående av näringsfattig mat, otillräckligt med motion och mycket stillasittande och dålig sömn är alla faktorer som kan spela roll till varför det ibland känns som om att kroppen inte orkar hänga med. Mycket av detta går att förbättra genom enkla livsförändringar men ibland krävs det en extra kick utifrån för att verkligen orka med, och då kan naturliga kosttillskott som en komplettering till din dagliga kost vara ett bra alternativ.

Naturen är rik på örter, växter och rötter som är fullspäckade med näring och goda hälsoegenskaper. Några av dessa kan bidra med olika uppiggande effekter och kan vara extra lämpliga att ta under tröttsamma stunder. Ginseng, rysk rot, rosenrot och schisandr är alla fyra välkända medicinalväxter sen länge använts för att motverka trötthet och stress på grund av dess uppiggande och stärkande effekt.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se