H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

MCT-pulver, 250 g

Artikelnummer:AP-4461743
Högkoncentrerad källa till snabb energi som inte bidrar till fettlagring
251 kr
Tillverkare : Alpha Plus
 
 • MCT-pulver 250 gram Alpha Plus

  Högkoncentrerad källa till snabb energi som inte bidrar till fettlagring.

  Alpha Plus MCT-pulver från 100 % kokosolja med ett fettsyrafördelning om 60 % kaprylsyra och 40 % kaprinsyra. Dessutom med acaciafiber som bärare. Pulvret innehåller 70 % MCT-olja, 30 % acaciafiber och är helt fri från palmoljabaserade produkter.

  Förpackningen innehåller 250 gram.

  Dosering.

  1–2 msk (15–30 ml) dagligen. Blanda gärna MCT-pulver i valfri dryck, smoothie, kaffe etc.

  Ingredienser:

  MCT-olja (från 100 % kokosolja), akaciafiber. Produkten innehåller inte MCT från palmolja.

  Förvaring:

  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Uppiggande

Idag är det inte helt ovanligt att man ofta känner sig stressad, trött och orkeslös. Att orka med långa dagar på jobbet, ta hand om familj, genomgå stressiga perioder i livet, en bristande kosthållning bestående av näringsfattig mat, otillräckligt med motion och mycket stillasittande och dålig sömn är alla faktorer som kan spela roll till varför det ibland känns som om att kroppen inte orkar hänga med. Mycket av detta går att förbättra genom enkla livsförändringar men ibland krävs det en extra kick utifrån för att verkligen orka med, och då kan naturliga kosttillskott som en komplettering till din dagliga kost vara ett bra alternativ.

Naturen är rik på örter, växter och rötter som är fullspäckade med näring och goda hälsoegenskaper. Några av dessa kan bidra med olika uppiggande effekter och kan vara extra lämpliga att ta under tröttsamma stunder. Ginseng, rysk rot, rosenrot och schisandr är alla fyra välkända medicinalväxter sen länge använts för att motverka trötthet och stress på grund av dess uppiggande och stärkande effekt.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se