H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom
Paketrabatt
mct-olja-2-pack

Ren C8 MCT-olja 2-pack

Artikelnummer:UG-4461271
C8 MCT-olja av högsta kvalitet från 100% kokosolja
525 kr
550 kr
Tillverkare : Upgrit
 
 • Ren C8 MCT-olja 500 ml Upgrit

  C8 MCT-olja av högsta kvalitet från 100% kokosolja.

  C8 MCT-olja av högsta kvalitet från 100% kokosolja som består av den mest eftertraktade medellånga mättade fettsyran C8. C8 MCT även kallad kaprylsyra tas snabbt upp av kroppen jämfört med andra fetter och omvandlas till energigivande ketoner. C8 MCT-olja är helt enkelt ett bra val för alla som är i behov av mer energi.

  • Från 100% kokosolja
  • Smaklös och luktfri
  • Snabb energi för hjärnan

  Förpackningen innehåller 500 ml.

  Dosering:

  Börja med att använda 1 tsk om dagen och öka successivt över flera dagar till 1-2 msk.

  Passar utmärkt i matlagning, i kaffet, på salladen, i smoothies, eller direkt på sked.

  Ingredienser:

  C8 MCT-olja (8:0 medellånga fettsyror/ kaprylsyra) från kokosolja.

  Förvaring:

  Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Uppiggande

Idag är det inte helt ovanligt att man ofta känner sig stressad, trött och orkeslös. Att orka med långa dagar på jobbet, ta hand om familj, genomgå stressiga perioder i livet, en bristande kosthållning bestående av näringsfattig mat, otillräckligt med motion och mycket stillasittande och dålig sömn är alla faktorer som kan spela roll till varför det ibland känns som om att kroppen inte orkar hänga med. Mycket av detta går att förbättra genom enkla livsförändringar men ibland krävs det en extra kick utifrån för att verkligen orka med, och då kan naturliga kosttillskott som en komplettering till din dagliga kost vara ett bra alternativ.

Naturen är rik på örter, växter och rötter som är fullspäckade med näring och goda hälsoegenskaper. Några av dessa kan bidra med olika uppiggande effekter och kan vara extra lämpliga att ta under tröttsamma stunder. Ginseng, rysk rot, rosenrot och schisandr är alla fyra välkända medicinalväxter sen länge använts för att motverka trötthet och stress på grund av dess uppiggande och stärkande effekt.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se