H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

C8 MCT-pulver, 250 g

Artikelnummer:UG-4461
Den mättade fettsyran C8 i pulverform med akaciafiber
295 kr
Tillverkare : Upgrit
 
 • Rent C8 MCT-pulver 250 gram Upgrit

  Den mest eftertraktade medellånga mättade fettsyran C8 i pulverform med akaciafiber.

  C8 MCT även kallad kaprylsyra tas snabbt upp av kroppen jämfört med andra fetter och omvandlas till energigivande ketoner. MCT är populärt bland människor som är intresserade av att göra det bästa av sin hälsa.

  Upgrit C8 MCT-pulver av högsta kvalitet från 100% kokosolja består av den mest eftertraktade medellånga mättade fettsyran C8. C8 MCT även kallad kaprylsyra tas snabbt upp av kroppen jämfört med andra fetter och omvandlas till energigivande ketoner. C8 MCT är helt enkelt ett bra val för alla som är i behov av mer energi. Fördelarna med MCT i pulverform är att det kan vara lättare för matsmältningssystemet att hantera jämfört med ren MCT-olja.

  Läs om vad som är skillnaden på MCT-olja och andra fetter.

  Förpackningen innehåller 250 gram.

  Dosering:

  Börja med att använda 1 tsk om dagen och öka successivt över flera dagar till 1-2 msk. Du kan blanda MCT-pulver i ditt kaffe eller te, men även i soppor och smoothies.

  Ingredienser:

  C8 MCT-olja från kokosnöt (8:0 MCT(medellånga fettsyror/Kaprylsyra)), akacia fiber, klumpförebyggande medel: kiseldioxid.

  Innehåll:

    Per 15 g (1 msk)
  Energi 80 kcal/335 kJ
  Fett 10,5 g
  - varav mättat fett 10,5 g
  - varav enkelomättat fett 0 g
  - varav mättat fett 0 g
  Kolhydrater 0 g
  - varav sockerarter 0 g
  Fibrer 3,76 g
  Protein 0,045 g
  Salt 0,0015 g

  Förvaring:

  Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Uppiggande

Idag är det inte helt ovanligt att man ofta känner sig stressad, trött och orkeslös. Att orka med långa dagar på jobbet, ta hand om familj, genomgå stressiga perioder i livet, en bristande kosthållning bestående av näringsfattig mat, otillräckligt med motion och mycket stillasittande och dålig sömn är alla faktorer som kan spela roll till varför det ibland känns som om att kroppen inte orkar hänga med. Mycket av detta går att förbättra genom enkla livsförändringar men ibland krävs det en extra kick utifrån för att verkligen orka med, och då kan naturliga kosttillskott som en komplettering till din dagliga kost vara ett bra alternativ.

Naturen är rik på örter, växter och rötter som är fullspäckade med näring och goda hälsoegenskaper. Några av dessa kan bidra med olika uppiggande effekter och kan vara extra lämpliga att ta under tröttsamma stunder. Ginseng, rysk rot, rosenrot och schisandr är alla fyra välkända medicinalväxter sen länge använts för att motverka trötthet och stress på grund av dess uppiggande och stärkande effekt.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se