H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Robuvit, 60 tabletter

Artikelnummer:BS-43
Kärnvedextrakt av ek rik på roburiner och naturligt B12
319 kr
Tillverkare : Vitacell
 
 • Robuvit, 60 tabletter - Vitacell

  Kärnvedextrakt av ek rik på roburiner som ger dig ett naturligt tillskott av vitamin B12.

  Robuvit är ett patenterat naturligt extrakt av franskt ek (French Oak Wood extract), rikt på roburiner och andra flavonoider som är unika för ek. Robuvit är en kraftfull ingrediens av hög kvalitet och naturlig vitalitet. Tack vare sina unika egenskaper har Robuvit visat sig kunna erbjuda potentiella fördelar inom områdena energi och detox.

  Ekarna som används för att producera Robuvit tillhör Quercus Robur arten. De växer i skogen i "Massif Central" regionen i Frankrike under strikta hållbarhetsregler. Robuvit tillverkningsprocess är baserad på det säkraste extraktionsmediet: vatten. Inget lösningsmedel, inget bekämpningsmedel, ingen ogräsmedel används och CO2 -utsläpp hålls så lågt som möjligt.

  Robuvit är resultatet av år av intensiv forskning och utveckling av kända internationella forskare. Hittills har 25 studier på över 600 ämnen visat Robuvits effektivitet inom olika användningsområden.

  Förpackningen innehåller 60 tabletter.


  Dosering:

  2-4 tabletter per dag. Tabletten kan låtas smälta i munnen eller sväljas med vätska.


  Ingredienser:

  Mannitol, Majsstärkelse, Robuvit® kärnvedsextrakt av ek (Quercus robur), Ytbehandlingsmedel Magnesiumsalter av fettsyror, Klumpförebyggande medel Kiseldioxid, Metylkobalamin.


  Innehåll:

    Per 2 tabeltter % av RDI*
  Kärnvedextrakt 150 mg Ej fastställt
  Vitamin B12 2,5 µg 100%

  *Dagligt referensintag


  Förvaring:

  Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

   

Uppiggande

Idag är det inte helt ovanligt att man ofta känner sig stressad, trött och orkeslös. Att orka med långa dagar på jobbet, ta hand om familj, genomgå stressiga perioder i livet, en bristande kosthållning bestående av näringsfattig mat, otillräckligt med motion och mycket stillasittande och dålig sömn är alla faktorer som kan spela roll till varför det ibland känns som om att kroppen inte orkar hänga med. Mycket av detta går att förbättra genom enkla livsförändringar men ibland krävs det en extra kick utifrån för att verkligen orka med, och då kan naturliga kosttillskott som en komplettering till din dagliga kost vara ett bra alternativ.

Naturen är rik på örter, växter och rötter som är fullspäckade med näring och goda hälsoegenskaper. Några av dessa kan bidra med olika uppiggande effekter och kan vara extra lämpliga att ta under tröttsamma stunder. Ginseng, rysk rot, rosenrot och schisandr är alla fyra välkända medicinalväxter sen länge använts för att motverka trötthet och stress på grund av dess uppiggande och stärkande effekt.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se