H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

VeganDHA 250, 60 kapslar

Artikelnummer:EN-4352929
Innehåller endast omega-3 från odlade alger, hela 61%
379 kr
Tillverkare : MorEPA
 

Beskrivning

VeganDHA 250 60 kapslar Minami Nutrition

Vegetabiliskt kosttillskott som innehåller endast omega-3 från odlade alger, hela 61%.

VeganDHA är ett kosttillskott för dig som väljer en omega-3 och ett vegetabiliskt alternativ. Det är också avsett för dig som är gravid och ammar och som inte vill eller kan ta tillskott med fiskolja. Produkten innehåller fullvärdigt omega-3 från alger plus en av världens mest kraftfulla antioxidanter, astaxantin. Varje kapsel innehåller 250 mg vegetabiliskt DHA och 750 microgram astaxantin. VeganDHA har smak av apelsin.

Hjärnan, hjärtat och ögonen har speciellt stort behov av DHA och detta gäller framförallt foster och spädbarn under deras tillväxt.

Enligt EFSA finns ett hälsopåstående om att:

  • DHA bidrar till att ögonen och hjärnan utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas.
  • DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga.

Utöver det rekommenderade dagliga intaget för vuxna på 250 mg DHA och EPA behöver gravida och ammande kvinnor behöver dessutom få i sig 200 mg extra DHA per dag för att täcka barnets behov. VeganDHA ger dig 250 mg vegetabiliskt DHA per kapsel.

Alla MorEPA produkter är kallpressade och de är helt ensamma om att använda den unika tillverkningsmetoden, superkritisk CO2 (koldioxid) extraktion. I alla MorEPA produkter har man maximala koncentrationer av de viktiga fettsyrorna EPA och DHA. Man har anpassat doseringen av EPA och DHA i varje produkt för att verkligen få effekt. VeganDHA innehåller också Miradoxan, en balanserad blandning av rosmarin- och tokoferolextrakt som skyddar mot oxidation och gör att produkter behåller sin fräschör.

Förpackningen innehåller 60 kapslar.

Dosering:

För att bibehålla DHA-nivåerna under graviditet och amning, 1 kapsel per dag eller enligt läkares rekommendation.

Ingredienser:

Algolja, DHA koncentrat (från Schizochytrium sp.), VegaGels® av modifierad stärkelse från potatis, fuktighetsbevarande medel: glycerol och sorbitol, potatisstärkelse, förtjockningsmedel: karragenan (från eucheuma-sjögräs), emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, medellånga triglycerider, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), astaxantinkoncentrat (från Haematococcus pluvialis), apelsinolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, Miradoxan (blandning av rosmarin- och tokoferolrika extrakt).

Innehåll:

  Per 1 kapsel
Fiskolja 333 mg
Omega-3 250 mg
- varav DHA 250 mg
Astaxantin 750 µg

*Dagligt referensintag

Förvaring:

Förvaras på sval, torr plats. Skyddas från direkt solljus.

Förvaras oåtkomlig för barn.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se