H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

B12 Complex, 50 kapslar

Artikelnummer:NP-4350868
Metylkobalaminform som är pre-aktiva formen av vitamin B12
189 kr
Tillverkare : Terranova
 

Beskrivning

B12 500 µg Complex 50 kapslar Terranova

Metylkobalaminform som är pre-aktiva formen av vitamin B12 vilket kroppen kan använda direkt utan att behöva omvandla den.

B12 vitaminet är den enda bland B-vitaminerna som faktiskt inte är vattenlöslig. Men för det betyder det inte att man inte kan få brist på den. Speciellt personer över 50 år och veganer är i riskzonen. B12 tas bl.a. för nervsystemet, mot trötthet och att upprätthålla den normala funktionen i nervsystemet. Vitaminerna effektiviseras i kroppen när de nu intas tillsammans med ett tillsatt Magnifood® Complex i produkten.

B12 500 μg COMPLEX innehåller B12-vitamin i metylkobalaminform, som är pre-aktiva formen av vitamin B12 vilket kroppen kan använda direkt utan att behöva omvandla den. Upptaget och synergin effektiviseras genom grönsakerna (Magnifood®) i produkten. Bl.a. kommer utsöndringen av magsyra att öka, som ökar absorptionen av vitamin B12. Järnet som finns i örterna och grönsakerna ökar bildningen av folsyra och vitamin B12 röda blodkroppar.

Magnifood Complex:

  • Stabiliserat riskli (SRB) – Stabiliserat riskli innehåller betydande mängder av B-vitaminer samt en mängd olika B-vitaminer i metabola former och andra näringsfaktorer såsom zink och magnesium. Dessa stöder effekten och/eller absorption och metabolism av bl.a B12 vitaminet. Riskli innehåller också näringsämnen som krävs under perioder av stress, såsom kalium, zink och järn.
  • Persilja (blad) – Persilja innehåller ett antal ingredienser som stöder funktion och metabolism av B-vitaminer i kroppen. Persilja är särskilt rik på folat, järn och vitamin C, som behövs i kombination med vitamin B12 i bildandet av hemoglobin.
  • Maskros (blad) – Maskrosblad är en bra källa till B-vitaminer och näringsämnen som stöder dem. De innehåller också järn, vilket krävs för produktionen av hemoglobin.
  • Rödbetsjuice – rödbeta är en bra källa av folat och järn, vilka båda behövs för att producera hemoglobin.
  • Ingefära – Ingefära aktiverar magsyrautsöndring och magsaft. Magsaft innehållande en så kallad ”interna element”, som behövs för vitamin B12-absorption.
  • Gul gentiana – Gul gentiana stimulera utsöndringen av magsyra för att underlätta vitamin B12-absorption.

Förpackningen innehåller 50 kapslar.

Dosering:

1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Ingredienser:

Stabiliserat lösligt riskli, Persilja (ekologisk, PhytoFRESH), Maskros (ekologisk, PhytoFRESH), Betor juice/blad (ekologisk, PhytoFRESH), Ingefära (ekologisk, PhytoFRESH), Gentianarot rotpulver, B12-vitamin (methylkobalamin).

Innehåll:

  Per 1 kapsel
Stabiliserat lösligt riskli 75 mg
Persilja 50 mg
Maskros 50 mg
Betor juice/blad 25 mg
Ingefära 25 mg
Gentianarot rotpulver 25 mg
B12-vitamin 500 μg

Förvaring:

Torrt. Åotkomligt för barn.

 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se