H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Vitargo Pure, 1 kg

Artikelnummer:RB-4356
Unik patenterad kolhydrat som visats vara överlägsen vanliga kolhydrater
259 kr
Tillverkare : RevivaBio
 
 • Vitargo Pure 1 kilo RevivaBio

  Unik patenterad kolhydrat som i kliniska studier har visats vara överlägsen vanliga kolhydrater.

  Vitargo Pure ger snabb energi till kroppen. Energi är den mest grundläggande faktorn för att din tarmslemhinna och matsmältning ska fungera. Vitargo är en unik patenterad kolhydrat som i kliniska studier vid Karolinska Institutet som har visats vara överlägsen vanliga kolhydrater vad gäller: inlagring av glykogen – vitargo 70% snabbare, passering av magsäcken – vitargo 80% snabbare.

  Vanligtvis används Vitargo inför träning och sportprestationer. Vitargo ger i dessa sammanhang snabb energi samtidigt som den ger minimal risk för magproblem. Vitargo är en erkänt vinnande produkt i jakt på snabb energi! Men det har också visat sig att Vitargo är en utomordentligt bra produkt vid många mag-tarmproblem. Ingen tarmslemhinna och matsmältning fungerar nämligen bra utan energi.

  Har man problem med att tåla olika födoämnen kan det lätt leda till att man successivt avstår från fler och fler födoämnen. I det läget hamnar man lätt i en energibrist som i sin tur försämrar mage och tarm ytterligare. Vitargo kan då snabbt återställa energinivåerna i kroppen vilket i sin tur brukar leda till att man återigen tål olika födoämnen bättre.

  Vitargo har en unik låg osmolalitet. Osmolaliteten påverkar magtömningshastigheten på så vis att en hög osmolalitet ger en långsammare tömningshastighet. Lösningar som har lägre osmolalitet än blod kallas hypotona. Ju mera hypoton en lösning är desto snabbare passerar den magsäcken ner i tarmen där energiupptaget sker. Vitargo har marknadens lägsta osmolalitet vilket ger en ultra-hypoton lösning (dryck).

  Dosering:

  1 portion (75g) = 1,5 dl pulver. Blandas i 6-8 dl vatten

  Ingredienser:

  Kornstärkelse (Vitargo®).

  Innehåll:

    Per 75 gram % av RDI*
  Energi 280 kcal/1160 kJ  
  Fett <0,5 g  
  Kolhydrater 69 g  
  - varav sockerarter <0,5 g  
  Protein <0,5 g  

  * Dagligt referensintag

  Förvaring:

  Torrt. Oåtkomligt för barn.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se