H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Väteperoxid 3%, 1000 ml

Artikelnummer:RF-0407-B
Ett naturligt desinfektionsmedel om effektivt tar bort bakterier och virus
169 kr
Tillverkare : Re-Fresh
 
 • Väteperoxid 3%, 1000 ml - Re-Fresh

  Ett naturligt desinfektionsmedel som effektivt tar bort bakterier, virus, svampar, jäst, mögel och bakteriesporer.

  Väteperoxid 3% är ett naturligt desinfektionsmedel som kan användas till yt-desinfektion, handdesinfektion och sårtvätt. Det verkar desinficerande och antiseptiskt mot de flesta typer av mikroorganismer. Väteperoxid tar effektivt bort bakterier, virus, svampar, jäst, mögel och bakteriesporer. Den är snäll både mot huden samt miljön då det efter användning enbart kvarstår syre och vatten.

  Väteperoxid 3% är klassat Foodgrade vilket innebär att denna väteperoxid utan problem kan användas för att rengöra livsmedel eller sånt som ska användas till livsmedel. Rengör tex. frukt och grönt, fisk med mera eller de ytor som har kontakt med livsmedel som skärbrädan, bänkytor och köksredskap för att rengöra från bakterier.

  Vid handdesinfektion: Spraya rikligt, gnid in båda händerna (även mellan fingrarna) och lufttorka sedan händerna. Eventuell lukt kommer från nedbrutna bakterier och försvinner efter en kort stund.

  Munskölj: Blanda 1 tsk i ett halvt glas vatten

  Sårtvätt: Späd lösningen med 1-3 delar vatten

  Väteperoxid 3% koncentration behöver inte säkerhetsmärkas men produkten bör ändå hanteras varsamt. Spraya eller tvätta ej nära ögonen. Vid kontakt med ögonen tvätta eller spola ögat med vatten. Om symptom kvarstår efter sköljning, kontakta läkare.

  Starkare koncentrationer av väteperoxid reagerar med olika metaller. Iaktta försiktighet med att blanda och förvara väteperoxid med metaller. Tänkt även på att väteperoxid kan bleka och vid användning eventuellt ge märken på dina kläder. Förvaras utom räckhåll för barn.


  Innehåll:

  Väteperoxid (H2O2), resten rent destillerat samt avmineraliserat vatten.

   

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Hälsogiganten AB
Heden hus 124
821 31 Bollnäs

info@halsogiganten.se