H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Hälsogiganten - hälsokost och kosttillskott på nätet!

Hälsogiganten är en webbshop för dig som söker noga utvalda hälsokostprodukter av hög kvalitet.

Hälsogiganten växte från en hälsobutik i Kungsbacka och lanserades under våren 2013 för att nå ut till fler än Kungsbackaborna med våra produkter. Vår webbshop är under ständig utveckling men även om den funnits under en tämligen kort tid är vår erfarenhet inom hälsa desto längre.

Vi som står bakom Hälsogiganten är grundarna till Nova Hälsocenter. Nova Hälsocenter erbjuder skräddarsydda medicinska behandlingar inom en rad områden. Nova Hälsocenters ägare Peter Mattsson har arbetat med funktionsmedicin sedan slutet av 80-talet och är utbildad inom näringslära, osteopati och kinesiologi. Han är med i utveckling och framtagning av näringstillskott till både människor, hund och häst under egna märket och företaget Troofah Medical. Vår förhoppning är förutom att nå fler människor också att genom vår webbshop på sikt få mer tid till ytterligare forskning inom hälsa.

Vi har ett brett utbud med enbart effektiva och beprövade hälsokostprodukter av hög kvalitet för din hälsas optimala vitalitet och balans. Här hittar du bla. unika produkter av Peter Mattssons eget märke, Troofah Medical. Troofah Medical har även agenturen för Vivomixx, en världsledande probiotika med gedigna vetenskapliga resultat.

Vi har en helhetssyn på hälsa och vi strävar efter att skapa balanser i kroppen för högsta möjliga välbefinnande både psykiskt och fysiskt.

Adress:

Hälsogiganten
Energigatan 15C
43437 Kungsbacka

Kontakt:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se