H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Kreatin, 400 g

Artikelnummer:HL-4568458
Tillskott av kreatin som är mycket populärt bland dem som tränar mycket
181 kr
Tillverkare : Holistic
 
 • Kreatin 400 g Holistic

  Kreatin är mycket populärt bland dem som tränar mycket och är ett av världens vanligaste kosttillskott.

  Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. För att uppnå denna effekt måste intaget uppgå till minst 3 g per dag. Kreatin tillverkas naturligt av levern. Vår kropp har i genomsnitt 3,5-4 g kreatin per kilo muskelmassa, men musklerna kan lagra upp till 5 g om du tillför kreatin som kosttillskott. Du kan med fördel använda kreatin i 8 veckor inför en stor tävling eller då träningen går segt och du behöver en extra boost. Därefter är det bra att ta minst 4 veckors uppehåll för att få samma effekt nästa gång du kör en kur.

  Förpackningen innehåller 400 gram.

  Dosering:

  3–6 g (cirka 1–2 tsk) per dos med 2–4 dl vätska eller enligt rekommendation före, under eller efter träning. Löser sig bäst i ljummen vätska.

  Det är populärt med en uppladdningsfas av kreatin. Då tar du 1–2 tsk 4 gånger om dagen i fyra dagar. Sedan fortsätter du med 1–2 tsk om dagen.

  Undvik intag av kreatin vid graviditet och amning. Undvik att kombinera kreatin med koffein på grund av överstimulering av centrala nervsystemet.

  Ingredienser:

  100% kreatinmonohydrat.

  Förvaring:

  Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

info@halsogiganten.se