H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

 • Kundvagnen är tom

Mighty Sport BCAA Plus, 350 g

Artikelnummer:AP-4568564
Ger dig de tre grenade aminosyrorna i fördelningen 4:1:1
332 kr
Tillverkare : Alpha Plus
 
 • Mighty Sport BCAA Plus 350g Alpha Plus

  Ger dig de tre grenade aminosyrorna (Branched Chain Amino Acids) i fördelningen 4:1:1

  BCAA omfattar aminosyrorna lecuin,valin och isoleucin. Dessa tre aminosyror tillhör de åtta aminosyror som vanligtvis kallas som essentiella och måste tillföras via kosten. Omkring en tredjedel av skelettmuskulaturen består av de grenade aminosyrorna.

  Mighty Sport BCAA Plus ger dig de tre grenade aminosyrorna (Branched Chain Amino Acids) L-leucin, L-valin och L-isoleucin i fördelningen 4:1:1. Aminosyror är byggstenar i det protein som bygger upp våra muskler. Grenade aminosyror ingår i proteinsyntesen. Vid fysisk aktivitet minskar BCAA-koncentrationen i blodet.

  • Viktig för optimal prestation och hälsa
  • Essentiella aminosyror
  • Kan reducera skador, muskelsmärtor och inflammation

  Mighty Sport BCAA Plus innehåller även aminosyran glutamin och kolhydraten ribos. Glutamin är viktig för den som tränar då glutamin behövs av kroppens alla muskler och är den aminosyra som förekommer i störst mängd i kroppens muskler. Ribos är en av de kolhydrater som behövs för att kroppen ska kunna producera ATP, den energikälla som används av våra celler.

  Mighty Sport BCAA Plus innehåller även juicepulver från surkörsbär som är naturligt rika på antocyaniner. Glutamin och surkörsbär kompletterar BCAA före, under eller efter hårda pass.

  Förpackningen innehåller 350 gram.

  Dosering:

  Ta 1 struken skopa (25 ml, ca 15 gram pulver) före/under träning. Ta ytterligare 1 skopa direkt efter träning. 1 portion blandas med 4–7 dl vatten eller tillsammans med din pre-workout produkt/sportdryck.

  Vätskemängden är en rekommendation.

  Ingredienser:

  L-leucin, L-glutamin, D-ribos, surkörsbär (Prunus cerasus), äppelpulver, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, magnesium (magnesiumbisglycinat), naturlig arom (äpple), natrium (natriumbikarbonat), arom (steviolglykosider), kalium (kaliumcitrat), krom (kromklorid).

  Innehåll:

    Per 1 skopa % av RDI*
  BCAA-blandning 6 g Ej fastställt
  - varav L-leucin 4 g Ej fastställt
  - varav L-valin 1 g Ej fastställt
  - varav L-isoleucin 1 g Ej fastställt
  L-glutamin 3 g Ej fastställt
  Natrium 56 mg Ej fastställt
  Kalium 19 mg 1%
  Magnesium 35 mg 9%
  Krom 150 µg 375%
  D-ribos 1,5 g Ej fastställt
  Surkörsbär 1,5 g Ej fastställt

  *Dagligt referensintag

  Förvaring:

  Torrt. Oåtkomligt för barn.

Mighty Sport-serien

Mighty Sport utvecklas och produceras av Alpha Plus AB i Falun. Alpha Plus har sedan 1983 tillverkat, importerat och distribuerat kosttillskott till den skandinaviska marknaden. Utveckling och produktion sker under ledning av entreprenören, produktutvecklaren och supermotionären Peter Wilhelmsson, och Robert Westman, produktchef och uthållighetsidrottare.

Bland Mighty Sport produkter finner du energigels, spordryck och nitratboosters som är utvecklade för att optimera din prestation under träning och tävling, optimera din återhämtning och förebygga förslitningar och skador i muskler och leder. Du hittar även även kosttillskott och livsmedel utvecklade för att stödja immunförsvar, hjärta & kärl och din dagliga hälsa.

 • Produkter baserade på den senaste forskningen inom prestation, uthållighet och hälsa.
 • Produkter testade mot viktiga dopingklassade substanser. Läs till exempel mer om Mighty Sport Elite Sportsdrink och Mighty Sport Elite Daily.
 • Naturligare och mer växtbaserade produkter för träning och tävling. Exempelvis naturliga nitratboosters som Beet Boost och Oxystorm, koncenterat rödbetsjuicepulver kompletterat med nitrater på burk i form av röd spenat.
 • Basbildande, näringstäta produkter för främst uthållighetsidrott. Läs till exempel mer om Nitro Ndure, med kraftfulla naturliga råvaror som rödbets-, spenat-, körsbärs- och grönkålspulver, astaxantin och adaptogener (bl.a. ginseng och rosenrot).
 • Det bästa från naturen kombinerat med det senaste från forskningen inom idrottsnutrition – öka din prestation och kapacitet på ett naturligt och hälsosamt sätt.

Mighty Sport-serien är framtagen i nära samarbete med några av Sveriges främsta inom multisport, längdskidåkning, löpning, triathlon och orientering.

Mighty Sport ELITE är en serie som utgör en del av Informed-Sportprodukter. Informed-Sport är ett kvalitetssäkringsprogram för sportnutritionprodukter, distributörer inom sportnutritionindustrin och för tillverkare av kosttillskott. Alla produkter som ingår i Informed-Sport-programmet har testats för otillåtna dopingsubstanser av LGC, ett världsledande laboratorium för anti-doping inom idrott.

Övriga produkter i Mighty Sportserien omfattas visserligen inte av Informed-Sportserien, men omfattas av Alpha Plus interna antidopningsarbete i vilket de aktivt väljer bort tillverkare som inte delar samma strikta syn vad gäller kvalitetsledning, kvalitetskontroll och antidopningsarbete. När du väljer Mighty Sportprodukter så kan du vara helt trygg att tillverkningsanläggning kvalificerats som produkterna producerats i på plats och det genomförs regelbundna kvalitetsaudits för att säkerställa att den höga nivån upprätthålls.

Endast tillverkare som valt bort möjligheten att producera produkter med dopningsklassade ingredienser och i övrigt uppfyller de krav på kvalitetsledningssytem och kvalitetskontroll som Alpha Plus ställer har möjligheten att väljas som leverantör till Mighty Sport.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se