H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Mighty Sport Power Bite

Artikelnummer:AP-4570960
Proteinbar med utvalda råvaror som ett mellanmål eller energitillskott
  • Ja
Tillverkare : Alpha Plus
 

Beskrivning

Mighty Sport Power Bite 35 gram Alpha Plus

En proteinbar med utvalda råvaror som ett mellanmål eller energitillskott efter träning.

10,7 gram protein från ris, jordnötter, vassle och ärtor – matigt mellanmål som även passar perfekt efter ett hårt träningspass.

30 % protein – Glutenfri/Gluten Free – Utan raffinerat socker/No refined sugar

Ingredienser:

Jordnötter (16,35 %), rissirap, vassleproteinkrisp (vassleproteinisolat (mjölk), rismjöl, sojalecitin), vassleproteinisolat (mjölk), cikoriafiber, ärtproteinisolat, lönnsirap (7 %), kakaosmör, fruktjuicekoncentrat (äpple, druva, päron), jordnötssmör, risprotein, rissirapkoncentrat, risstärkelse, carob, havssalt, grönt te-extrakt.

Mighty Sport-serien

Mighty Sport utvecklas och produceras av Alpha Plus AB i Falun. Alpha Plus har sedan 1983 tillverkat, importerat och distribuerat kosttillskott till den skandinaviska marknaden. Utveckling och produktion sker under ledning av entreprenören, produktutvecklaren och supermotionären Peter Wilhelmsson, och Robert Westman, produktchef och uthållighetsidrottare.

Bland Mighty Sport produkter finner du energigels, spordryck och nitratboosters som är utvecklade för att optimera din prestation under träning och tävling, optimera din återhämtning och förebygga förslitningar och skador i muskler och leder. Du hittar även även kosttillskott och livsmedel utvecklade för att stödja immunförsvar, hjärta & kärl och din dagliga hälsa.

  • Produkter baserade på den senaste forskningen inom prestation, uthållighet och hälsa.
  • Produkter testade mot viktiga dopingklassade substanser. Läs till exempel mer om Mighty Sport Elite Sportsdrink och Mighty Sport Elite Daily.
  • Naturligare och mer växtbaserade produkter för träning och tävling. Exempelvis naturliga nitratboosters som Beet Boost och Oxystorm, koncenterat rödbetsjuicepulver kompletterat med nitrater på burk i form av röd spenat.
  • Basbildande, näringstäta produkter för främst uthållighetsidrott. Läs till exempel mer om Nitro Ndure, med kraftfulla naturliga råvaror som rödbets-, spenat-, körsbärs- och grönkålspulver, astaxantin och adaptogener (bl.a. ginseng och rosenrot).
  • Det bästa från naturen kombinerat med det senaste från forskningen inom idrottsnutrition – öka din prestation och kapacitet på ett naturligt och hälsosamt sätt.

Mighty Sport-serien är framtagen i nära samarbete med några av Sveriges främsta inom multisport, längdskidåkning, löpning, triathlon och orientering.

Mighty Sport ELITE är en serie som utgör en del av Informed-Sportprodukter. Informed-Sport är ett kvalitetssäkringsprogram för sportnutritionprodukter, distributörer inom sportnutritionindustrin och för tillverkare av kosttillskott. Alla produkter som ingår i Informed-Sport-programmet har testats för otillåtna dopingsubstanser av LGC, ett världsledande laboratorium för anti-doping inom idrott.

Övriga produkter i Mighty Sportserien omfattas visserligen inte av Informed-Sportserien, men omfattas av Alpha Plus interna antidopningsarbete i vilket de aktivt väljer bort tillverkare som inte delar samma strikta syn vad gäller kvalitetsledning, kvalitetskontroll och antidopningsarbete. När du väljer Mighty Sportprodukter så kan du vara helt trygg att tillverkningsanläggning kvalificerats som produkterna producerats i på plats och det genomförs regelbundna kvalitetsaudits för att säkerställa att den höga nivån upprätthålls.

Endast tillverkare som valt bort möjligheten att producera produkter med dopningsklassade ingredienser och i övrigt uppfyller de krav på kvalitetsledningssytem och kvalitetskontroll som Alpha Plus ställer har möjligheten att väljas som leverantör till Mighty Sport.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se