H�lsogiganten.se
 x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom
  • Sport Träning

Sport & Träning

Prestera för optimal hälsa!

Att äta bra och nyttig mat är en förutsättning för att du skall kunna må bra och prestera på topp, men ibland behövs det mer än bara mat för att uppnå optimal hälsa. Här finner du tillskott som kan ge dig bättre resultat och underlätta din träning samt hjälpa din kropp att byggas upp. Tillsammans med varierad kost och utvalda naturliga kosttillskott av hög kvalite hjälper du din kropp att uppnå dina mål.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

theanine-90-kapslar

Theanine, 90 kapslar

Den unika aminosyran L-teanin som finns i grönt te

739 kr
Mer information

UltraInflamX_naturell_632_g

UltraInflamX Naturell, 632 g

Näringspulver som bland annat innehåller vitaminer, mineraler och risprotein

665 kr
Mer information

26723288531_9fe3ed2bbc5

Vassleprotein Choklad, 750 g

Protein är ett ultrafiltrerat vassleprotein-koncentrat med smak av choklad

275 kr
Mer information

26185032704_c68b4dd1aa (1)

Vassleprotein Vanilj, 750 g

Protein är ett ultrafiltrerat vassleprotein-koncentrat med smak av vanilj

275 kr
Mer information

vaxtprotein

VäxtProtein, 1 kg

Lättupptagligt och lättsmält proteinpulver av råris och ärtor

359 kr
Mer information

veggie-protein-meal-700-g4

Veggie Protein Meal Choco, 700 g

Gott och nyttigt mellanmål med hög proteinhalt som är helt vegetariskt

359 kr
Mer information

vitargo-1-kg

Vitargo Pure, 1 kg

Unik patenterad kolhydrat som visats vara överlägsen vanliga kolhydrater

259 kr
Mer information

Sida 2 av 2

Sport & Träning

Kosttillskott är ett väldigt brett uttryck och är en benämning på näringsämnen i koncentrerad form utformat för att ta som ett komplement till den dagliga kosten du äter. Att äta bra och nyttig mat är en förutsättning för att du skall kunna må bra och prestera på topp, men ibland behövs det mer än bara mat för att uppnå optimal hälsa. Den moderna kosten skiljer sig från vad vi tidigare brukade äta i förhållande till näringstäthet. det vi köper i butikerna idag innehåller inte lika mycket näring. Därför är det viktigare för dig som tränar att vara extra noga med vad du stoppar i dig. Nyttigt livsmedel och naturliga kosttillskott av hög kvalité bidrar till att du får i dig tillräckligt mycket av det du behöver.

Här har vi samlat de kosttillskott av hög kvalité som passar dig som lever en aktiv livsstil och som tränar mycket. Du finner tillskott som är utformade för att underlätta, stödja och främja din träning och din kosthållning. Det finns en uppsjö av kosttillskott och mer än ofta kan det kännas svårt att veta vilket kosttillskott som passar att komplettera med, det är därför viktigt att definiera vad du har för mål med din träning och vad det är du tränar för. Protein är viktigt för muskelbyggnad och du finner även olika aminosyror som bidrar till bättre återhämtning, ökad muskelmassa och förbättrad prestation. Det finns massa olika anledningar till varför man tränar men större delen av oss gör det för att uppnå ett friskare och mer hälsosamt liv. En sund livsstil präglat av träning och motion går hand i hand med nyttig kosthållning.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Energigatan 15C
434 37 Kungsbacka

Telefon: 0300-70798
Mail: info@halsogiganten.se